kaart tonen

Groen Vergaderen bij Kiemkracht64

Anders vergaderen bij Kiemkracht64

Kom op het terrein van Kiemkracht64 en je waant je meteen in een andere wereld. Een oase van groen met een levendige moestuin, (eetbare) planten, een voedselbos, zoemende insecten en zingende vogels. En een bijzonder organisch gevormd aardehuis, waar grote en kleine groepen terecht kunnen voor vergaderingen, trainingen, heisessies en meer. Laat je tijdens de bijeenkomst inspireren op deze verrassende locatie!

Land van mogelijkheden!

Initiatiefneemster van Kiemkracht64 is Marion Boenders. Na 17 jaar in een eigen tuinbouwbedrijf in Oeganda te hebben gerund, keerde ze in 2011 terug naar Nederland. In het Gelderse Malden (nabij Nijmegen) creëerde ze haar droom. Het perceel dat eerst grasland was, toverde ze om tot een microbiotoop met grote natuurwaarde. “Met Kiemkracht64 wil ik een actieve bijdrage leveren aan bewustwording en een nieuw perspectief bieden op voedselvoorziening en landschapsinrichting. Daarbij werken we samen met de aarde en leren we van de onvoorstelbare intelligentie die alle processen in de natuur – en dus ook in onszelf! – aanstuurt.”

Groen vergaderen

Deze groene missie komt terug in de gehele bedrijfsvoering van Kiemkracht64. “Het aardehuis is helemaal CO2 neutraal en gebouwd met natuurlijke materialen. De heerlijke gerechten die onze inventieve chefs in de open keuken bereiden voor de gasten zijn 100% biologisch, vegetarisch of vegan. Alle groente en fruit komt van eigen land en wordt op regeneratieve wijze geteeld.” Een ruimte huren bij Kiemkracht64 betekent dus dat je kiest voor een duurzame locatie. Hier kom je niet alleen maar om volledig ontzorgd te vergaderen, maar ook om je te laten inspireren! Naast de ruimtes biedt Kiemkracht64 dan ook verschillende activiteiten aan, zoals samen met een groep oogsten of het volgen van een rondleiding door de moestuin en het voedselbos.

Meer weten? Bekijk de vergaderlocatie Kiemkracht64.