kaart tonen

Trainen of vergaderen bij de Ondernemershoeve!

De Ondernemershoeve is een gloednieuwe locatie voor zakelijke vergaderingen, trainingen en inspiratiesessies. Gelegen in het hart van de Betuwe is de Ondernemershoeve een locatie middenin de natuur, tussen fruitbomen en met een volledig aangelegd privépark. De perfecte locatie voor kleine- en grote ondernemers en organisaties die zich buiten het eigen kantoor willen focussen op hun bedrijf én team.

Focus op inspiratie en groei

Bij de Ondernemershoeve focussen we ons op inspiratie en groei van onze klant. Dat doen wij door een inspirerende setting te creëren waar de ondernemer in alle rust kan werken aan zijn of haar bedrijf met het team aan collega’s. Dat betekent volledig ontzorgen op onze locatie, van koffie en thee tot aan een kwalitatief goed ontbijt, lunch of diner. Onze ruimtes zijn sfeervol aangekleed waardoor je je thuis voelt. Ook is er weinig afleiding naast een mooi interieur, waardoor je je kunt focussen op het doel van de vergadering of training.

Zakelijke events en eventmanagement

Je kunt bij ons terecht voor verschillende zakelijke events. Denk aan een lezing, inspiratiesessie, productpresentatie, werkjubileum of masterclass. Op onze locatie is een locatiemanager aanwezig die samen met jou de hele dag verder vormgeeft. Wanneer je een deel van de organisatie liever uit handen geeft kan dat ook. Doordat wij een kleinschalige locatie hebben kunnen we goed meedenken met onze klant, veel opties zijn daarom mogelijk. Schroom niet om vragen te stellen, daar komen alleen maar gave events uit voort met een persoonlijke noot!

Lokaal samenwerken

De Ondernemershoeve wil lokaal ondernemerschap ook graag stimuleren. We werken daarom veel samen met lokale partners voor bijvoorbeeld onze catering, arrangementen én teambuildingsopties. Door lokaal samen te werken kunnen we onze service ook op een duurzame manier aanbieden, want het is lokaal georganiseerd. We laten je graag de Betuwe ervaren!

Teambuilding

Bouwen aan je bedrijf én team is belangrijk. We bieden daarom diverse opties voor teambuilding aan op onze locatie. We hebben een groot buitenterrein waar verschillende mogelijkheden zijn. Denk aan een actieve vorm van teambuilding (workout, yogasessie, ijsbadsessie of Kamp van Koningsbrugge variant) of kies voor actieve spellen die samenwerken stimuleren. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en wil je sparren met ons welke vorm van teambuilding passend is voor joúw team? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over de Ondernemershoeve? Bekijk de locatie hier.