kaart tonen

Trots en ik stel me graag even voor…

Met trots kan ik delen dat ik, Elske Schrauwen, het platform Anders Vergaderen, heb overgenomen.

In 2019 begon mijn ontdekkingstocht, altijd al een reiziger geweest, bleef ik nu dicht bij huis, juist thuis. Op zoek naar onthaasting, zelfontdekking, avontuur en het najagen van dromen. Het ondernemerschap bleek een van deze dromen te zijn, en dat past perfect bij mij.

Branding, Marketing & Beleving

Momenteel dompel ik mij onder in de magische wereld van de gastvrijheidsbranche, met een speciale focus op bijzondere, kleinschalige locaties voor vergaderingen, dagrecreatie en overnachtingen. Het creƫren van totaalconcepten waarin merkbeleving en gastbeleving elkaar versterken, word ik blij van. Ik focus me op branding, marketing en het vormgeven van de complete gastenreis, van A tot Z. Mijn expertise ligt in het vertalen van de offline belevingen naar een merkverhaal naar een aantrekkelijke online presentatie, waardoor locaties onweerstaanbaar worden voor potentiƫle gasten.

Anders Vergaderen

Anders Vergaderen is voor mij de ideale aanvulling om vergaderlocaties te ondersteunen bij het vergroten van hun vindbaarheid en zichtbaarheid waardoor ze meer gasten zullen aantrekken. Bob, de voormalige eigenaar, zegt:

“Via deze weg wil ik iedereen graag bedanken voor hun getoonde vertrouwen en betrokkenheid bij Anders Vergaderen de afgelopen jaren. Het was geweldig samenwerken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Elske dit mooie platform naar het volgende level gaat brengen.”

De komende tijd…

Ikzelf neem nu de tijd om alle huidige locaties op Anders Vergaderen persoonlijk te benaderen. En natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar jou: heb jij al eens gebruik gemaakt van het platform om een locatie te vinden die aan jouw wensen voldoet? Stapje voor stapje werken we verder aan een uniek platform waar vraag en aanbod samenkomen.

Speciale dank aan

Speciale dank aan Ellen Rebel van vergaderlocatie de Keulse Hei, die mij tipte over het platform Anders Vergaderen en aan Bob, van wie ik het stokje mag overnemen. Het voelde meteen als de juiste match, en door onze gesprekken werd het gevoel alleen maar sterker.

Graag kom ik in contact

Ik ben blij en trots. Schroom niet om contact met mij op te nemen, ik leer jou en jouw locatie graag kennen.

Liefs, Elske

06 57 341 372
elske@andersvergaderen.nl