kaart tonen

Vergaderen in de natuur nabij Amsterdam

Wil je graag in de nabijheid van de Amsterdam met jouw team landelijk vergaderen? Midden in de natuur maar zonder grote afstanden te hoeven afleggen? Bij Anders vergaderen vind je een aantal unieke vergaderlocaties in de buurt van Amsterdam en tochmidden in de natuur! Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende toffe locaties:

Het Gemaal van Muiden is een bijzondere, landelijk gelegen vergaderlocatie, op nog geen 10 minuten rijden van Amsterdam. Deze locatie is uniek vanwege zijn rijke historie. In 1892 is deze locatie namelijk gebouwd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en tijdens het vergaderen heb je ook nog eens uitzicht over Kasteel ‘Het Muiderslot’.

Eigenaar en gastvrouw Irene heeft jaren rondgevlogen op 10 kilometer hoogte in de Royal Class van KLM. In 2001 creëerde zij haar eigen Royal Class op de grond (op -1.10 N.A.P ). Haar dienstverlening kenmerkt zich door warme gastvrijheid, excellente service en gezond, kleurrijk en heerlijk eten en drinken. Dit alles vind je terug op haar prachtige locatie!

Wil je meer weten over deze unieke vergaderlocatie? Bekijk de locatie hier!

De Hofschuur is een bijzondere, landelijk gelegen vergaderlocatie op slechts 20 minuutjes van Amsterdam, vlakbij Purmerend en Zaandam. Ook bij deze unieke vergaderlocatie waan je even midden in de natuur, weg van de dagelijkse kantooromgeving en de hectiek van de stad.

Ook deze locatie is meer dan ideaal voor een zakelijke bijeenkomst. Zo kan je tijdens een pauze heerlijke verse koffie drinken achter de Hofschuur op een bankje in de bostuin of een fijne wandeling maken in het nabije Purmerbos (het bos bij Purmerend). Zodra het lekker weer wordt, gaan de picknicktafels naar buiten en kan er in de aangrenzende grote tuin heerlijk buiten in het zonnetje geluncht en vergaderd worden met uitzicht op de koeien. Hoe ontspannend is dit?

Meer weten of vergaderen in de Hofschuur? Bekijk de locatie hier!

Klinkt vergaderen op het water in de buurt van Amsterdam je als muziek in de oren? Dan ben je bijvoorbeeld bij Next Level Charters aan het juiste adres. Het intieme, luxe jacht BRUT heeft alles aan dek voor een bijzondere dag op het water. Of je nu uitvaart voor een zakelijke training, meeting of gewoon een gezellig dagje uit met het team: alles is mogelijk. Varen naar- en vergaderen op een eiland kan bijvoorbeeld ook!

Wat maakt een ontmoeting op het water zo bijzonder? Je komt meteen los van de dagelijkse ‘sleur’ en prikkels. Je ontspant er sneller dan op het vaste land en de ruimte en uitzichten om je heen stimuleren de creatieve geest. Met andere woorden: dé ideale omgeving als je na een uitdagende periode van werken op afstand de banden met- en tussen de collega’s weer even wil versterken en/of zakelijk de neuzen weer in dezelfde (wind)richting wil krijgen.

Meer weten of vergaderen op het water met Next Level Charters? Bekijk deze varende locatie hier!

En tenslotte:

De Barones! Een bijzondere locatie binnen en tegelijk ‘buiten’ Amsterdam. Op het water! Hoe bijzonder is dat? De Barones is een sfeervol en modern ingericht vergaderschip op ook nog eens een unieke locatie in Amsterdam Noord (vlakbij Amsterdam Centraal). Afgemeerd aan een prachtige tuin met maar liefst twee privé-terrassen, uitzicht op het IJ en kippetjes die je bij aankomst verwelkomen.

De Barones biedt werkelijk álles wat je van een unieke kleinschalige vergaderlocatie aan het water zou wensen. Betaalbaar, verrassend mooi gelegen met veel groen en water rondom en … ook nog eens uitstekend bereikbaar. Dat laatste kan zowel per fiets, lopend als met de auto. En uiteraard met het OV. Kortom de ideale – anders dan andere – vergaderlocatie voor workshops, vergaderingen, teamdagen, heisessies en trainingen voor groepen tot twaalf personen.

Meer weten over deze locatie? Bekijk De Barones hier!

Nóg meer inspiratie opdoen met betrekking tot unieke vergaderlocaties midden in de natuur neem dan een kijkje op deze pagina!