Extra Services

Wij van Anders Vergaderen houden van samenwerkingen met fotografen en andere partners, want samen staan wij sterker! Wij bieden de adverteerders extra services aan om hun locatie nog beter in de markt te profileren! Benieuwd naar wat zij voor jouw locatie kunnen doen? Kijk hieronder voor alle partners die wij aanbieden.

Bekijk onze samenwerking met (video) fotograaf Jeroen Strijker

Ik ben Jeroen Strijker van Jeroen Strijker Films en kom zelf uit de omgeving van Kampen en IJsselmuiden, in de provincie Overijssel.  Ik heb mijn bedrijf in 2016 opgericht, maar heb al meerdere jaren een passie voor filmen. Het filmwerk wat ik doe ik voornamelijk gericht op bruiloften, bedrijfsfilms en evenementen. Vanaf heden zal ik voor Anders Vergaderen de video- en filmcontent op mij nemen. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat ik binnenkort bij u langskom om uw locatie prachtig in beeld te brengen. Ben je benieuwd naar films die ik al heb gemaakt. Ga dan even naar www.jeroenstrijker.nl of kijk op YouTube en zoek naar Jeroen Strijker Films. 

Wil je graag informatie over de mogelijkheden voor film en foto voor jouw locatie? Stuur dan een mail naar Anders Vergaderen en zij kunnen je verder helpen.