Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: RAUM in Utrecht

 

RAUM

Welkom in het paviljoen van RAUM. Het paviljoen is ontworpen door ontwerpbureau Overtreders W., winnaar van de Dutch Design Award 2018 en Frame Award Sustainability 2018, een mooi voorbeeld van verbeelding van de toekomst van de stad door kunst & design.

Unieke Vergaderlocatie

Volledig circulair en met tot de verbeelding sprekende exposities rondom, maakt van RAUM een bijzondere locatie in een inspirerende omgeving. Ideaal voor vergaderingen, presentaties en workshops: van gezelschappen van 2 tot 80 personen.

RAUM heeft regelmatig toekomstmakers op het terrein die mee werken aan de verbeelding van de toekomstige stad. Zij slapen in het Makershuis of zijn aan het werk in de Werkplaats. Indien gewenst kan in overleg met de kunstenaars uw event worden uitgebreid met een kijkje in de werkplaats met een toelichting van de makers.

Mogelijkheden

Tijdens een inspirerende bijeenkomst bij RAUM hoort ook een inspirerende keuken. In ons paviljoen huist Restaurant Venster en mogen we ons verheugen op de culinaire kunsten van de chef-kok van Venster. Behalve lekkere koffie en thee is er ook de mogelijkheid voor een lunch, diner of lekkere hapjes. De kok maakt gebruik van plaatselijke verse producten en biedt een origineel menu.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op via verhuur@raumutrecht.nl om uw wensen te bespreken. Er wordt dan voor u een vrijblijvende offerte op maat gemaakt.

Voor maatschappelijke instellingen en non-profit organisaties gelden gereduceerde huurprijzen.

Contact gegevens

RAUM
Berlijnplein 520
3541 CN Utrecht
T: 06 34 96 81 85
E: verhuur@raumutrecht.nl
W: www.raumutrecht.nl

 

RAUM op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA