Project omschrijving

Locatie op het water voor uw meeting, training, workshop of vergadering: Bartmanzboot Loenen aan de Vecht

Locatie Bartmanzboot centraal gelegen op het water

Vergaderlocatie Bartmanzboot is een woonboot en zeer geschikt voor workshops, creatieve sessies op het water, kookles, coaching en training. Maximaal 14 gasten – privacy guaranteed. Bartmanzboot is centraal gelegen tussen Utrecht en Amsterdam en is daardoor vanuit het hele land goed te bereiken.
 

Puur. Eerlijk. Stijlvol. En no-nonsense. Dat is Bartmanzboot

Praten op het water; een eigenzinnige woonboot

Bartmanzboot is een bijzondere locatie in het midden van het land. Gelegen op de Vecht in het pittoreske dorpje Loenen aan de Vecht, ligt deze fraaie eigenzinnige woonboot.
Een originele vergaderlocatie waar vergaderen een bijzondere dimensie krijgt, een brainstorm echt werkt en deelnemers na een training weer fluitend naar huis gaan. Op de grootste woonboot in de omgeving, met veel licht in een prachtige en rustige omgeving, ben je er even helemaal uit. Het loslaten van vaste patronen en het loskomen uit de dagelijkse routine zorgen voor ontspanning. En dit komt de creativiteit ten goede. Het uitzicht vanuit Bartmanzboot op het kabbelende water van de Vecht en de persoonlijke service, helpen daar goed bij! 
 

Duurzame locatie Bartmanzboot

De centraal opgestelde vergadertafels bieden plaats aan 12-13 personen. De ruimte is vrij strak ingericht maar heeft een warme, huiselijke uitstraling. Bij de inrichting is zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu en duurzaamheid. Zo zijn de speciaal op maat gemaakte tafels vervaardigd van hergebruikt steigerhout. De stoelen zijn gemaakt van oude buisframes en opnieuw bekleed. De koffie is uiteraard ‘Rainforest Alliance Certified’, met oog voor een eerlijke handel en rekening houdend met natuur en milieu. De afgenomen elektriciteit wordt voor 100% opgewekt uit windenergie. De vloer is nieuw leven ingeblazen met een harde lak op waterbasis. Zo wordt continu nagedacht over verduurzaming van Bartmanzboot, met onder andere nog het idee om zonnepanelen te gaan installeren. In het proces van verduurzaming is Bartmanzboot lid van het platform Duurzame Diensten en Producten.

(Prijswinnende) drijvende locatie met goede faciliteiten

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

  • Gratis parkeergelegenheid op 2 minuten loopafstand van de boot
  • Centraal geplaatste tafels om tot 13 mensen ruim te vergaderen
  • Espresso van vers gemalen UTC-bonen en cappuccino met biologische melk
  • Wifi, beamer met groot scherm en flipover met schrijfgerei
  • Houtgestookte open haard en terras op het water
  • Ruime tuin
  • Een hardwerkende en behulpzame gastheer
  • Bartmanzboot wint Publieksprijs 2017 en 2018 (cat. S) van MeetingReview
  • 3e bij de Nationale Meeting Award 2019 (cat. S)

Vergaderen en lunch in Loenen aan de Vecht

Tussen de middag kan een lekkere lunch worden verzorgd. Hierbij worden zoveel mogelijk lokale en biologische producten gebruikt. Ook is het mogelijk ‘s avonds te blijven dineren. Maar er zijn in Loenen ook uitstekende restaurants. Om files te mijden is het ook mogelijk om vóór een bijeenkomst op Bartmanzboot te ontbijten.

Vergaderbreak of teambuilding aan of op het water?

Een leuke break is een boottocht in een sloep of in een mooie salonboot. Een taxiservice per boot behoort eveneens tot de mogelijkheden. En waarom niet tussendoor even iets heel anders doen, zoals een rondje rijden op een elektrische Solex, het volgen van een djembeeles of lachworkshop? Vraag naar alle mogelijkheden!

Wat kan Bartmanzboot u bieden:

Bartmanzboot is voor een hele of een halve dag te boeken. Maar ook voor een kortere periode.
Een dagdeel kost 375 euro, een hele dag van 8 uur 595 euro (ex btw). Dit is inclusief gebruik van beamer, flip-over en wifi.
Prijzen voor koffie, thee, koekjes en een muffin zijn 10,00 euro per persoon voor een dagdeel (ochtend),  7,50 euro in de middag en 12,50 euro voor een hele dag.
Een zelfgemaakte lunch kan worden verzorgd vanaf 16,50 euro per persoon (ex btw).

Extras: Soep/salade: 4,50 euro per persoon, Borrel 14,50 euro per persoon, Kleine borrel 9,50 euro per persoon, Middagsnack met fris 6,50 euro per persoon en een Smoothie 5,00 euro. Prijzen voor diner en andere arrangementen zijn op aanvraag.

Eerst een keer de ruimte bekijken om sfeer te proeven? Welkom aan boord!

Contact gegevens

Bartmanzboot op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA