Project omschrijving

Echt ánders vergaderen: Bavaria Brouwerijcafé in Lieshout, Noord-Brabant voor uw meeting, training of workshop!

Echt anders! Vergaderen in het Bavaria Brouwerijcafé!

Het Bavaria Brouwerijcafé, gevestigd in Lieshout, is gelegen aan de rand van de Bavaria Brouwerij. Onze locatie is uitermate geschikt voor de zakelijke, waar u de gehele dag met uw gezelschap kan vertoeven in een sfeervolle omgeving welke volledig Bavaria ademt.

In het centrum van Lieshout is een unieke vergaderlocatie gevestigd, speciaal voor vergaderingen, presentaties, workshops, recepties, besloten diners en kleinschalige beurzen: het Proeflokaal van het Bavaria Brouwerijcafé. Veel unieker wordt het niet!

Informele locatie in Noord-Brabant voor bruisende ideeën

Het proeflokaal is een sfeervolle, inspirerende, gemoedelijke en bruisende ruimte waar al vele ideeën ontwikkeld, besproken en gepresenteerd zijn. Deze ideeën hebben een extra boost gekregen doordat de formele bijeenkomst is onderbroken met een informele invulling die volledig past bij de setting van het proeflokaal, namelijk de Bavaria Biertour. De Bavaria Biertour is ideaal voor het opdoen van inspiratie, ontspanning, netwerken en/of de dag leuk af te sluiten!

Vergaderfaciliteiten in Lieshout

Onze vergaderlocaties zijn uitgerust met een presentatiescherm, geluidsinstallatie en indien gewenst een flipover. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid en is er een mobiel oplaadpunt voor smartphones en tablets aanwezig.

Het Bavaria Brouwerijcafé heeft in zijn totaliteit drie multifunctionele en sfeervolle vergaderzalen.

Onze filosofie: “Brabantse gastvrijheid in een eigentijdse ambiance”

Lieshout, gelegen in Brabant, staat bekend om zijn Brabantse gastvrijheid. Waar u en uw gasten gastvrij worden ontvangen door de zussen Anja en Marjan Corsten. Daarnaast staat Lieshout bekend om de Bavaria Brouwerij, volledig in handen van de Familie Swinkels. In het proeflokaal komt de Brabantse gastvrijheid en Bavaria samen in zowel interieur, sfeer en ambiance.

Parkeergelegenheid vergaderlocatie

Het Bavaria Brouwerijcafé beschikt, in de directe omgeving, over ruime gratis openbare parkeervoorzieningen.

 

Voor meer informatie kunt u onderstaande invulvelden invullen. Wij verwelkomen uw gezelschap graag in Lieshout waar u kan vertoeven in een sfeervolle omgeving welke volledig Bavaria ademt.

Contact gegevens

Bavaria Brouwerijcafé
Heuvel 5
5737 BX Lieshout
T:   049 942 5585
E:   info@bavariabrouwerijcafe.nl
W:  www.bavariabrouwerijcafe.nl
 

Bavaria op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Anders Vergaderen: vergaderen in het sfeervolle proeflokaal waar al vele ideeën ontwikkeld zijn in het centrum van Lieshout, welkom bij het Bavaria Brouwerijcafé in Noord-Brabant.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA