Project omschrijving

Unieke vergaderlocatie voor uw meeting, training, workshop of vergadering: Boerensuite in Riel, Noord-Brabant

Kom de landelijke, Brabantse rust ontdekken en ervaren bij De Boerensuite in Riel. Landelijk vergaderen, meerdaagse vergaderingen, heisessie, workshops.

Boerensuite, landelijke rust in Brabant

Kom het bij ons ontdekken en ervaren tijdens een vergadering, workshop of heisessie. De Boerensuite is een landelijke, sfeervolle en comfortabele locatie in Riel, aan de rand van een fraai buitengebied.
 
U kunt in alle rust vergaderen in een landelijke omgeving. Tussendoor bestaat de mogelijkheid om te wandelen op de Regte Heide, een frisse neus te halen op eigen terrein of om een inspanning te leveren op ons sportveld. Ook een mountainbike clinic van de eigenaar, in de prachtige omgeving is mogelijk

In de geheel gerenoveerde monumentale Vlaamse Schuur, met zijn oude houten gebinten constructie, is een gezellige huis- en eetkamer ingericht. De Veldschuur, een voormalige stal is aan de voorzijde open waardoor u een heerlijk buitengevoel heeft.

Ook catering & overnachten in De Boerensuite tijdens uw heisessie of teambuilding

De ruimtes zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld een (buiten)vergadering, heisessie, workshop, teambuilding. U kunt de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt en eventueel afsluiten met een overnachting in één van de 7 comfortabele slaapkamers. In overleg kunnen wij tijdens het verblijf ook een lunch, diner of BBQ verzorgen.

Wat voegt Boerensuite toe aan uw vergadering, workshop of training?

Een landelijke, sfeervolle omgeving samen met het comfort van deze tijd. Een prima inspiratiebron om met elkaar iets te bereiken door een inspirerende  vergadering, brainstorm- of teambuilding. Tussentijds ontspannen door inspanning, relaxen of de inwendige mens versterken geeft een nog beter resultaat!

Onze monumentale Vlaamse schuur, met een prachtige ligging, verbouwd en ingericht met natuurlijke materialen geeft op een sfeervolle manier de gasten een huiselijk gevoel. Zij voelen zich op hun gemak en ervaren de landelijke rust in Brabant. De plek om gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen!

Bij de Boerensuite is alles bespreekbaar en veel mogelijk. Wij heten u van harte welkom! Onze maximale capaciteit is 20 personen, maar ook voor kleinere groepen tot 10 personen zeer geschikt.
 

Contact gegevens

Boerensuite
Carolien Adriaansen
Goorweg 3
5133NK RIEL
M:  06 53917323
E:  info@boerensuite.nl
W: Boerensuite.nl

Boerensuite op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA