Project omschrijving

Zaal huren voor uw meeting, training of workshop: locatie De Buitenhorst in Schaijk, Noord-Brabant

Zaal huren voor uw meeting, training of workshop: De Buitenhorst in Schaijk, Noord-Brabant

De Buitenhorst biedt de perfecte omgeving om een vergadering of één of meerdaagse trainingen te organiseren. Anders vergaderen in Brabant!

Inspirerend vergaderen in alle vrijheid!

In tegenstelling tot een suf en sfeerloos snelwegrestaurant kunt u bij De Buitenhorst in een zeer inspirerende omgeving vergaderen. De locatie biedt de perfecte omgeving om weg van alle stress en tijdsdruk een meeting, workshop of één of meerdaagse trainingen te organiseren en te proeven aan het Brabantse platteland. U heeft altijd het alleen gebruik van de ruimte zodat u niet gestoord wordt door andere groepen.

Al onze ruimtes hebben veel daglicht en u kunt makkelijk naar buiten lopen. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras dat bij de betreffende accommodatie hoort. Maar ook even lekker de benen strekken en wandelen in het aangrenzende Natuurgebied De Maashorst behoort tot de mogelijkheden.

Meerdere zalen en vergaderarrangement op maat

De Buitenhorst heeft verschillende zalen. Afhankelijk van uw wensen zijn verschillende tafelopstellingen mogelijk. Natuurlijk zijn in al deze ruimtes beamer en projectiescherm, flipover/stiften en WIFI beschikbaar. Het gebruik ervan is bij onze vergaderarrangementen inbegrepen.

Inspiratieruimte de Hei:

U-opstelling 16 personen

Carré opstelling 20 personen

Theater opstelling 30 personen

De Bosrand:

U-opstelling 20 personen

Carré opstelling 24 personen

Theater opstelling 40 personen

De Bonte Koe:

U-opstelling 24 personen

Carré opstelling 28 personen

Theater opstelling 50 personen

De Ouwe Stal:

U-opstelling 10 personen

Carré opstelling 12 personen

Theateropstelling 12 personen

Voor speciale wensen kunt u het beste even contact met ons opnemen, zodat wij voor u een (vergader) arrangement op maat kunnen samenstellen. Wij helpen u graag op weg!

Vergaderen en overnachten? Locatie De Buitenhorst!

De slaapkamers van De Buitenhorst bieden u voldoende privacy. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. U bent uiteraard vrij in de keuze om kamers te bezetten door 1 of 2 personen.

Bereikbaarheid van locatie De Buitenhorst

De Buitenhorst is gevestigd aan de rand van het natuurgebied ‘De Maashorst’ in Schaijk waardoor rust en ruimte er perfect samenkomen. Door de centrale ligging in de driehoek Eindhoven – Den Bosch – Nijmegen is De Buitenhorst makkelijk bereikbaar via de A50 en A59. Wij staan graag voor u, uw personeel en uw klanten klaar om er een onvergetelijke tijd van te maken.

Contact gegevens

De Buitenhorst op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA