Project omschrijving

Ander vergaderen bij: Cultuurbelevenis Looeind in Liempde, Noord-Brabant

Zaalverhuur bij: Cultuurbeleving Looeind in Liempde, Noord-Brabant.
Cultuurbeleving Looeind, een bijzondere, sfeervolle vergader- en workshopruimte aan de rand van Liempde, midden in Nationaal Landschap Het Groene Woud.

Wat maakt uw locatie uniek, innovatief en/of onderscheidend?

In het hart van Nationaal Landschap Het Groene Woud ligt Cultuurbeleving Looeind. In de authentieke ruimte met buitenterras kunt u terecht voor een vergadering, workshop of ander zakelijk arrangement. Direct wanneer u het terrein oprijdt, proeft u de Brabantse en warme sfeer van vroeger. Op het terrein bevinden zich ook een cultuurhistorische boerderij en vakantiewoning Cultuurlogies Looeind. De prachtige locatie ligt vlakbij natuurgebiedgebied De Scheeken en Landgoed Velder en u bent binnen een paar minuten in het centrum van Liempde.

Het zakelijke arrangement wordt geheel afgestemd op uw behoeften. U kunt gebruik maken van moderne voorzieningen, zoals een presentatiescherm en WIFI en wij zorgen dat de indeling van de ruimte geheel naar wens wordt ingericht. Wanneer wenselijk, verzorgen wij ook de catering. Ook overnachten behoort tot de mogelijkheden, want in de naastgelegen Cultuurlogies bevinden zich drie aparte slaapkamers. Wanneer dit niet voldoende is, is het mogelijk om uit te wijken naar andere verblijfslocaties in Liempde.

Hoe omschrijft u uw bedrijfsfilosofie

Cultuurbeleving Looeind wil bedrijven en organisaties de mogelijkheid bieden om op een unieke locatie een workshop, vergadering of andere zakelijke aangelegenheid te organiseren. Het aanbod is compleet verzorgd waarbij geheel wordt ingespeeld op de behoeften van de klant. Gasten kunnen proeven van de echte warme en Brabantse sfeer in een rustige, en authentieke omgeving.

Hoe vertaalt deze zich onderscheidend in de praktijk?

Het aanbod van Cultuurbeleving Looeind is uniek, breed en sluit aan bij de behoeften van onze gasten. Van enkel een vergadering, tot een zakelijk arrangement met overnachting. Compleet verzorgd en geheel afgestemd met de klant. Dat in combinatie met de unieke locatie, maakt Cultuurbeleving Looeind onderscheidend. U proeft de warme, Brabantse sfeer en staat binnen enkele minuten midden in de natuur. Daarnaast is de locatie vlakbij het centrum van Liempde. Het heeft de benodigde faciliteiten en is gelegen in een unieke, rustige en authentieke omgeving.

Wat is uw maximale capaciteit?

20 personen.

Ander vergaderen bij: Cultuurbelevenis Looeind in Liempde, Noord-Brabant

Contact gegevens

Cultuurbeleving Looeind
Geert van Laarhoven
Looeind 11
5298 LX Liempde
T: 0411 63 31 49
E: dagd@home.nl
W: www.cultuurbelevinglooeind.nl

Looeind op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA