Project omschrijving

Inspirerende locatie voor uw meeting, training of worshop: De InspiratieKamers in Arnhem, Gelderland

Vergaderen bij InspiratieKamers geeft energie!

De InspiratieKamers in Arnhem zijn bijzondere vergaderlocaties, omdat alles erop gericht is mensen te inspireren. De InspiratieKamers zijn lichte, mooi ingerichte, trendy vergaderruimtes in een stadsvilla, waar groepen op een inspirerende manier kunnen vergaderen of bij elkaar kunnen komen voor meetings. Bovendien zijn alle gemakken, zoals moderne apparatuur of lekkere hapjes binnen handbereik. Kortom: vergader in een prettige omgeving vol energie en inspiratie!

De locatie is van alle gemakken voorzien

Deze stadsvilla heeft voor alle doeleinden iets geschikts; presenteren, een zakelijk gesprek, brainstormsessie, een vergadering, lunch of diner, het kan allemaal in een prettige omgeving. Er is ruimte voor groepen van 2 – 15 personen.

In alle InspiratieKamers is overal wifi. Verder zijn alle audiovisuele middelen (beamer, laptop, projectiescherm, geluid) aanwezig en bij de prijs inbegrepen.

Meetings in een inspirerende omgeving

De verzorging in onze vergaderlocaties is buitengewoon goed: lichte, verrassende, culinaire lunches en diners, gerechten uit alle werelddelen, desgewenst ook gespecialiseerd in biologische, vegetarische en veganistische voeding. In de ruimtes wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en is inspiratie te vinden op alle mogelijke manieren: er zijn inspirerende boeken, films, muziek en beelden aanwezig.

Activiteit

Je vervelen is hier onmogelijk. Buiten je vergadering om kun je bijvoorbeeld naast een kookworkshop ook een inspirerende break-out sessie of energizer aanvragen, of je vergadering laten leiden door een facilitator. Die kan jouw vergadering wat nieuw leven inblazen door een bijzondere brainstormsessie of inspirerende activiteit. Ook werkt de locatie samen met een trainingsbureau. Zo kun je een training volgen op het gebied van communicatie, innovatie, creatief denken, veranderingsmanagement, teambuilding, etc.

Onze 4 vergaderruimtes op een rij

Inspiratiekamer 1

Deze gezellige en intieme ruimte is gevestigd op de beletage van de stadsvilla, met aan de achterzijde een tuin met ruime serre en plantenkas. Bij mooi weer kan er ook in de tuin vergaderd worden.

Capaciteit: 2 – 12 personen

Inspiratiekamer 2

Deze ruimte is gevestigd op de tweede etage van de stadsvilla. De ruimte beschikt over een vergadertafel, comfortabele banken en een eigen keuken. De ruimte biedt ook de mogelijkheid voor een theateropstelling

Capaciteit: 2 – 15 personen

Breakroom

De breakroom bevindt zich op de eerste verdieping van de stadsvilla en heeft een oppervlakte van 20 m2. Een lichte ruimte door de hoge ramen en een inrichting met natuurlijke materialen, muziek, kunst en een bibliotheek.

Capaciteit: 2 – 10 personen

InspirationGarden

In de tuin bij InspiratieKamer 1 is een grote glazen serre/plantenkas waar ook vergaderd kan worden. De tuin of serre wordt dan speciaal ingericht voor meetings en vergaderingen, maar kan ook dienstdoen voor break-outs, zakenlunches of informele diners. Je kunt de kas bovendien ideaal gebruiken als sub ruimte of als ruimte voor een break-out sessie.

Capaciteit: 2 – 12 personen

Uw meeting, training of workshop op onze locatie in Arnhem?

Wij helpen u graag met het maken van uw keuze! Neem contact met ons op via onderstaand invulformulier! Tot ziens in Arnhem!

Contact gegevens

InspiratieKamers
Kastanjelaan 9
6828GH Arnhem
T: 06 46432547
E: info@deinspiratiekamers.nl
W: www.deinspiratiekamers.nl

InspiratieKamers op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA