Project omschrijving

Sfeervol vergaderen bij Ruimte & Rust. De plek waar alles samenkomt:

Intensief werken in een inspirerende, natuurlijke omgeving, maar ook ruimte voor ontspanning en teambuilding. Gastvrouw Ina serveert misschien wel de lekkerste lunch van Drenthe met verse ingrediënten uit eigen moestuin.

Vergaderen en overnachten

Wij bieden compleet verzorgde vergaderarrangementen, maar ook meerdaagse meetings met overnachting zijn mogelijk. U kunt met maximaal 12 gasten bij ons verblijven en voor meerdaagse bijeenkomsten beschikken wij over 9 slaapkamers. Vergaderen kan in de sfeervolle huiskamer, buiten op de veranda, beiden met schitterend uitzicht over de landerijen, of bij de houtkachel. In de royale keuken bereiden wij heerlijke maaltijden voor u, maar u kunt ook zelf met uw groep aan de slag in de keuken of verse pizza’s bakken in de houtgestookte pizza oven.

Bijzondere locatie, ook voor teambuilding

Door de ligging te midden van weilanden en akkers, ervaart u de ruimte en rust om samen met uw team één of meerdere dagen intensief te werken. Dit geeft de juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Geniet van het prachtige uitzicht in de vergaderruimte of vanaf de veranda, of voer een goed gesprek bij het houtvuur.

Bereikbaarheid en parkeren Ruimte & Rust Eesergroen

Wij zijn goed bereikbaar, nog geen half uurtje rijden vanaf Emmen en een half uurtje rijden van Assen. U kunt de auto kwijt op ons eigen terrein.

Contact gegevens

Ruimte & Rust op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Ruimte en Rust - Vergaderlocatie in Drenthe voor uw meeting, training of workshop
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA