Project omschrijving

Zaalverhuur bij Film Atelier in Den Haag, Zuid-Holland. Unieke locatie voor uw meeting, workshop of vergadering.

Film Atelier Den Haag heeft twee intieme, informele maar functionele ruimtes om te vergaderen:

– op Herenstraat nummer 8D staat een grote ronde tafel voor maximaal 8 personen.
– op nummer 8 biedt een oude, lange houten tafel plek aan maximaal 14 mensen.

Perfect gelegen in het centrum van Den Haag, maar toch rustig doordat de straat autovrij is. Diverse tram- en bushaltes bevinden zich in de buurt en het Centraal Station ligt op 7 minuten lopen.

Zaalverhuur op nummer 8D in Den Haag

Audrey kijkt toe vanaf de wand met hoge boekenkasten op Herenstraat 8D. Aan de grote ronde tafel met een doorsnede van 1,80 m in het voormalig pakhuisje is plaats voor maximaal 8 personen. De ruimte is ook geschikt voor presentaties met een beamer of bijvoorbeeld een team- of coachingsdag en bevindt zich op de eerste verdieping.

Het plafond in de lichte vergaderruimte is 3.40 hoog. Aan één zijde zijn er drie hoge ramen die uitkijken op de bescheiden stadstuin, aan een ander zijde staan muurhoge boekenkasten gevuld met film- en geschiedenisboeken. De ruimte grenst aan een vier traptreden hoger gelegen ruimte met filmtafels en vijf atelierramen waar aan historische filmcollecties wordt gewerkt. Vanzelfsprekend zal daar tijdens het gebruik van de vergaderruimte niemand aan het werk zijn.

Of zaalverhuur op nummer 8 in Den Haag

Vergadertafel met tien bredere stoelen op Herenstraat no. 8.In het voormalig winkelpand staat op een warm Perzisch tapijt een oude grote tafel wat beschut aan de achterkant van de ruimte. Qua stoelen zijn er twee mogelijkheden:
10 wat bredere blauwe stoelen of 14 wat smallere oude schoolstoelen kunnen er rondom de tafel worden neergezet. Zie hiervoor ook de foto’s.

Aan de straatkant is een zitje waar even gepauzeerd kan worden of waar bijvoorbeeld een groepje zich even kan afscheiden van de rest van het gezelschap. Aan de muren hangt van alles dat met film te maken heeft. Open kasten met oude filmspullen en planten breken het zicht vanaf de straat naar binnen, maar desgewenst kan de grote ruit met een rolgordijn worden bedekt. Een keukentje met koelkast is aanwezig en vanaf een raam bij de vergadertafel is zicht op een mini-buitenplaatsje met grote posters van Audrey Hepburn.

Vergaderen in historische sfeer

Alle werkzaamheden in het Film Atelier hebben te maken met film en geschiedenis. De ruimtes waar vergaderd kan worden, ademen dan ook een sfeer van film en historie, en zijn tegelijkertijd rustig en inspirerend. De ruimte met de ronde tafel is wat huiselijker van sfeer, de locatie met de lange tafel heeft een wat zakelijker toon. Wanneer u met twee groepen zou willen vergaderen is het ook mogelijk om zowel nummer 8 als 8D tegelijk te huren. Beide locaties zijn achterom via een steeg met elkaar verbonden.

Catering bij de vergaderruimte

Indien gewenst kunnen natuurlijk afspraken worden gemaakt over het serveren van een huisgemaakte lunch of avondeten aan de vergadertafel. Tot 8 personen kan ook in de keuken met gietijzeren fornuis in het oude pakhuisje ontbeten, geluncht of gedineerd worden. Die keuken grenst aan een bescheiden stadstuin die wordt bewoond door de konijnen Maxima en Arie. Een aanrader zijn de lekkere taartjes die om de hoek besteld kunnen worden, maar het Filmatelier serveert desgewenst ook zelfgemaakte snackjes, zowel zoet als hartig. In beide keukens zijn een koelkast en voldoende servies aanwezig zodat u ook zelf een lunch, hapjes en/of drankjes kunt (laten) regelen of deze nuttigen bij één van de vele horecagelegenheden aan en rond het achtergelegen Plein.

Het is ook mogelijk om de dag goed te beginnen met een ontbijtvergadering in het Filmatelier; boven aan de ronde vergadertafel of beneden in de keuken. Natuurlijk met koffie/thee/water/flipover/etc, maar indien gewenst ook met een ontbijt met zelfgebakken brood / diverse soorten beleg / homemade granola / yoghurt / kwark / fruit / sap.

Elisa Mutsaers, de eigenaar van het Film Atelier, heet u bij aankomst natuurlijk altijd van harte welkom, maar kan desgewenst ook een korte introductie houden door iets over haar werkzaamheden in het Film Atelier te vertellen.

Vergaderfaciliteiten

 • ronde vergadertafel voor maximaal 8 personen
 • rechthoekige houten tafel voor maximaal 14 personen
 • huur is altijd inclusief koffie/thee/water/iets lekkers
 • extra losse stoelen op beide locaties en een zitje op nummer 8
 • flip-over met papier en stiften
 • beamer
 • draadloze internetverbinding
 • pantry, toilet, garderobe
 • gezellige keuken met houten tafel voor 8 personen grenzend aan bescheiden formaat stadstuin
 • Het Filmatelier kan ook in de avonduren of in het weekend worden gehuurd
 • huur van beide locaties kan indien gewenst ook gecombineerd worden

Centraal gelegen vergaderen in Centrum Den Haag

Het Film Atelier is gelegen in het centrum van Den Haag, pal achter het Plein. Terwijl in de weekenden ’s avonds en ’s nachts het feestgedruis vaak losbarst, is het overdag meestal verrassend stil, ook al omdat de Herenstraat met pollers voor autoverkeer is afgesloten. Het Filmatelier is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (7 minuten lopen vanaf Centraal Station) en de parkeergarages Plein, Muzenplein en Grote Markt zijn allemaal op loopafstand. Fietsen kunnen in de gratis Bisieklette op het Plein worden gestald op 2 minuten loopafstand.

Bedrijfsuitje, teambuilding, vergadering….

Zoekt u een ruimte voor een vergadering, teamdag, workshop of training buiten uw gebruikelijke kantooromgeving voor maximaal 14 personen? Die niet luxe maar wel sfeervol, informeel, functioneel en gezellig is? Anders dan anders en bovendien goed bereikbaar is door een centrale ligging? Dan zou Film Atelier Den Haag de locatie kunnen zijn die u zoekt. Neem gerust contact op om meer over de locaties en mogelijkheden te horen!

 

 

Contact gegevens

Film Atelier Den Haag
Elisa Mutsaers
Herenstraat 8d
2511 EA  Den Haag
0031-(0)70-7801657
E: elisa@filmatelierdenhaag.nl
W: www.filmatelierdenhaag.nl

Filmatelier op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Vergaderen bij het Filmatelier midden inDen Haag, informele ruimte met plaats voor 8 personen
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA