Project omschrijving

 

Inspiratielocatie in het Arnhemse Modekwartier

Systeemplafonds en een kille inrichting? Niet bij ons. Bij Meraki Business Boutique werk je in stijl. In onze rustige inspirerende omgeving zit je aan een mooie houten tafel of plof je lekker neer op een relaxte bank. Het pand uit 1910, in het bruisende Arnhemse Modekwartier, is voorzien van prachtige authentieke details.

De Begane grond

De begane grond doet extra ruimtelijk aan door de prachtige hoge plafonds. De oude granito vloer zorgt voor karakter. De ruimte beschikt over 6 tot 10 zitplekken aan een tafel, een knusse hangstoel en een eigen keukenblok.

De Eerste etage

De grote ramen aan de voor en achterzijde, in combinatie met de witte basis, zorgen voor een lichte ruimte. Je ervaart direct de rust wanneer je binnen stapt. De eerste etage beschikt over 8 tot 12 zitplekken aan een lange tafel. Er staat een ruime bank en in de erker bij de open haard heb je heerlijke relaxplekken. Je mag tevens gebruikmaken van de keuken en het dakterras, deze laatste is te bereiken via de oude schuifdeuren.

Catering

Catering kan door ons geregeld worden, maar je kunt ook heerlijk ontbijten of lunchen bij één van de leuke tentjes in het Modekwartier. Of ga picknicken in de Baroktuin of het Sonsbeekpark. Laat ons je wegwijs maken.

Kom langs & beleef de Meraki ervaring!

 

Contact gegevens

 

Meraki Business Boutique op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA