Project omschrijving

 

Locatie verscholen in de Veluwse bossen

Op een riant landgoed te Beekbergen, vlak onder Apeldoorn tussen de A1 en A50 , ligt aan de rand van een prachtig bos het schitterende Parc Spelderholt. Zeer geschikt voor vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten.

Multifunctionele ruimtes Kasteel Spelderholt

Parc Spelderholt kent twee vergaderlocaties. Kasteel Spelderholt is een uniek pand dat uitstekend geschikt is voor uw zakelijke bijeenkomst. Het Kasteel heeft begin 2017 een ware metamorfose.

Het kasteel beschikt over riante – aan elkaar te koppelen – multifunctionele ruimtes met state of the art audiovisuele middelen. Bovendien heeft de omgeving van het kasteel u ook veel te bieden. Ontspannen of sportieve activiteiten op het landgoed of netwerken op het terras of in de kasteeltuin. Een mooie luxe tent aanbouwen in de kasteeltuin is altijd mogelijk.

Vergaderen & overnachten: Hotel Spelderholt

Ons hotel, dat geheel rolstoeltoegankelijk is, ligt op zo’n 100 meter van het Kasteel en is een modern vormgegeven gebouw. Het beschikt over een gezellig restaurant, 33 comfortabele kamers en goede faciliteiten. De schitterende natuur rondom nodigt uit tot een wandeling of fietstocht.

Vergadering of meerdaagse training? Alles kan!

Zowel het Kasteel als het hotel beschikken over ruime (vergader)ruimtes. In deze vergaderruimtes zijn alle mogelijke opstellingen te realiseren.

En de combinatie van Kasteel en Hotel samen, is de juiste locatie voor uw meerdaagse vergadering, congres, training of conferentie. Wij hebben alles in huis om uw gasten midden in het groen te ontvangen voor zowel kleine vergaderingen als grote bijeenkomsten tot 180 personen. Wij helpen u graag uw dag te organiseren en u gastvrij te ontvangen.

Bijzonder personeel, gastvrijheid met een glimlach!

Het is voor onze studenten – jongeren met een verstandelijke beperking – een eer u te mogen ontvangen op ons prachtige landgoed. De Spelderholt-studenten zullen samen met ons team hun uiterste best doen uw vergadering of zakelijke bijeenkomst te voorzien van gastvrijheid met een glimlach!

Zowel in de bediening als op culinair gebied werken de Spelderholt-studenten mee om uw bijeenkomst in alle rust te laten verlopen. U zult er met een glimlach aan terugdenken. Uw komst draagt bij aan hun leerproces en past zodoende zeer goed in een beleid van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Spelderholt, een bijzondere missie en uniek concept

Wij gaan uit van de kracht van ieder mens en geven de toekomst van deze jongeren samen mét hen inhoud. Onbeperkte kansen voor de toekomst.

Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie en een uniek concept. Wij richten ons op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking. Wij bieden onze studenten een driejarig integraal traject op het gebied van: wonen, werken en leren.

Er wonen 76 studenten op Parc Spelderholt. Iedere student heeft een eigen kamer en deelt met drie tot vijftien studenten een huiskamer. Onze studenten worden opgeleid in de horeca, administratie, onderhoud of dienstverlening en kunnen al het geleerde op het Parc in praktijk brengen. Zij lopen stage op het Kasteel, in het Hotel of werken mee aan het onderhoud van het park.

Vergaderen & teambuilding in Gelderland

De teambuilding verbeteren voor, na of tussen het vergaderen door? Parc Spelderholt biedt vele mogelijkheden en arrangementen voor uw gewenste teambuildingsactiviteit, workshop, training of bedrijfsuitje.

Parkeren Parc Spelderholt

Parkeren op Parc Spelderholt is op de aangegeven parkeerplaatsen geheel gratis.

 

Laat u door de rust en onze innemende bediening verleiden en neem contact met ons op via onderstaande gegevens of via de invulvelden!

Contact gegevens

Spelderholt op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA