Project omschrijving

 

Vergaderlocatie The BAR-N

Welkom in onze ‘huiskamer’. A Place to Connect, Work, Relax, Collaborate. The BAR-N is een bijzondere locatie op het erf. Een inspirerende plek voor een productieve en ontspannen vergader- of teamdag, hei-sessie, brainstorm, presentatie of training.

Ontsnappen aan de drukte, ontspannen vergaderen en brainstormen met uitzicht; dat doe je bij The BAR-N. Wij bieden je GEEN vergaderzaal, GEEN standaard ruimte, maar een huiselijke sfeer waarin jij je thuis voelt. Leuk detail: de locatie is volledig ingericht met vintage meubels en accessoires. (Bijna) alles wat je ziet is ook te koop!

Vergaderruimtes

The BAR-N

Geschikt voor 8 tot 50 personen, 150m2 en heeft een eigen veranda (56m2)  en een open veld (900m2) voor de deur voor buitenactiviteiten.

Gastenverblijf

Het gastenverblijf (36m2) inclusief uitgebreide keuken met aansluitend een terras en tuin biedt goede mogelijkheden voor 2-8 personen.

Faciliteiten

The BAR-N beschikt over de volgende faciliteiten:

  • Flipovers, magic charts, beamer met scherm
  • Gratis wifi
  • Voldoende parkeergelegenheid
  • Naastgelegen bos waar u heerlijk kunt wandelen

Kun je wat hulp gebruiken?

We helpen graag om een programma op maat te maken. Wij geloven in een combinatie van Work & Play. Een intensieve presentatie of brainstorm, afgewisseld met activiteiten.

Zo begeleiden wij:

  • De hele dag, van planning tot event, ook met daghost als dat gewenst is. Wij zorgen voor een creatief en gestructureerd draaiboek.
  • Strategische workshops, voor het bedrijf en/of per afdeling. Zet alles weer op scherp.
  • Coach sessies: performance-, personal-, business workshops. Nieuwe inzichten, structuur en mogelijkheden.

Catering

Verse bonen koffie, thee, (smaak) water en snacks (healthy en zoet) krijg je van ons.

Wij werken samen met een lokale cateraar uit Voorthuizen die zorgt voor lekker en verantwoord eten. Bijvoorbeeld een uitgebreide lunch; luxe belegde broodjes, soep en warme snack, bv kip saté met satésaus, aangevuld met melk, karnemelk en jus d’orange. Een borrelplank voor het einde van de middag. Naast een 3-gangen menu bieden wij ook een heerlijke BBQ; verschillende soorten vlees, vis, fijne salades, stokbrood en huisgemaakte kruidenboter.

Geef je bezoek aan the BAR-N een feestelijk tintje door een lekkere taart of healthy bliss balls bij de koffie te bestellen. Wij werken graag samen met start ups. Onze verse taarten komen van BLUR, de leukste mixstore van Amersfoort. De bliss balls komen van Juices & Bites uit Bunschoten. Een kleine snack in verschillende smaken, gemaakt van onder andere gedroogd fruit en noten.

Vergaderbreak?

De dag nog completer maken met bijzondere teambuilding activiteiten?  Wat dacht je van een Braziliaanse percussie workshop, de ceremoniële Haka dans van de Maori’s, een actieve full body work out of juist relaxen tijdens een yoga sessie.

Vraag naar de mogelijkheden, want er is nog meer: het oplossen van een moord met VR (Virtual Reality) brillen, het openmaken van een break out box met verschillende lastige vraagstukken (het vervolg op de escape room), boogschieten, een pubquiz en XL games (o.a. jenga, mikado).

Locatie

The BAR-N ligt op een mooie plek op een erf aan de rand van de Veluwe. Je bent omringd door groen en weilanden met de Veluwe om de hoek. Vlakbij liggen de A1 en de A30 in Midden Nederland en met 10 minuten rijden ben je al in Amersfoort. De bus stopt voor de deur en parkeren kan gratis op ons eigen terrein.

Contact gegevens

 

The BAR-N op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA