Project omschrijving

 

Vergaderen in Nationaal Park Veluwezoom

De glooiende heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom vormen een spectaculair decor voor een vergadering. De bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen zorgen voor creatieve idee├źn om een vergadering in te gaan. Je vergadert in de sfeervolle Edelhertzaal in Natuurmonumenten Bezoekerscentrum Veluwezoom. De locatie ligt op slechts 10 minuten rijden van Arnhem en de A12 en vlakbij treinstation Rheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Edelhertzaal (max. 40 personen)

De Edelhertzaal is een informele vergaderruimte die van alle moderne gemakken is voorzien. Afhankelijk van de tafelopstelling biedt de zaal plaats aan 25 tot 40 personen.

Inbegrepen bij de huur van deze ruimte:

  • Wifi
  • Flipover
  • Interactief touchscreen met HDMI-kabel / VGA

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Selecteer je wensen en ontvang een vrijblijvende offerte. Na het versturen van je aanvraag nemen wij contact met je op.

Duurzame vergaderarrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd. Op verzoek serveren wij ook veganistisch en glutenvrij.

De natuur in

Bij Natuurmonumenten vergader je in de mooiste natuurgebieden in Nederland. Op plekken vol historie of op bezoek bij de boswachter. Ga in de pauze op pad de natuur in op ontdekkingstocht. Je kunt zelf een wandeling maken of boek een excursie met gids.

Anders vergaderen bij Natuurmonumenten

In de mooiste natuurgebieden in Nederland vergader je op karakteristieke duurzame locaties. Tussen het groen ontstaat direct een ongedwongen sfeer. Bovendien steun je met je bezoek het werk van Natuurmonumenten en draag je bij aan de bescherming van de Nederlandse natuur.

Contact gegevens

 

Natuurmonumenten op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA