Project omschrijving

 

Vergaderlocatie Villa Dennenoord

Villa Dennenoord is in 1925 gebouwd als burgemeesterswoning van het gezellige dorp Ruurlo, in het hart van de prachtige groene Achterhoek.

Daarmee is meteen het karakter geduid: Statig, rustgevend en inspirerend. De huidige eigenaren hebben deze eigenschappen gecombineerd met een warme stijlvolle inrichting, waarvoor ze ruim de tijd hebben gehad sinds hun intrede in 1992. Na 27 mooie jaren, wonen ze er sinds de afgelopen zomer zelf niet meer, en is het fijne huis nu beschikbaar voor organisaties, families en vriendengroepen om er naar hartelust te vergaderen, inspireren, genieten, uit te rusten, dineren, mediteren, trainen, wandelen … De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vergaderarrangement

Villa Dennenoord is een locatie voor groepen tot maximaal 20 personen. U heeft de woning met omheinde tuin en twee terrassen altijd voor uw eigen groep beschikbaar, aangezien er nooit meer dan 1 groep tegelijk op bezoek komt. Hierdoor geniet u van optimale privacy en beslotenheid in intieme sfeer.

Vanzelfsprekend is er wifi door het hele huis. U bent vrij om de hele woning te gebruiken. Voor vergadering/seminar/training leent de grote eetkamer zich het best, voorzien van ruime vergadertafel, beamer/projectiescherm en flipover. Bij mooi weer kunt u het ruime beschutte terras gebruiken, waar in het juiste jaargetij de 1 jarige koeien (“jaarlingen”) toekijken en meeluisteren vanuit het naastgelegen weiland. Een humoristische en relativerende setting, welke aanzet tot een frisse kijk op de zaken. Waarlijk inspirerend!

Voor ontspanning tussen de bedrijven door kunt u zich terugtrekken in rustige vertrekken zoals de boekenkamer en de serre, of uzelf even heerlijk jeugdig verliezen in een spelletje tafelvoetbal of pingpong.

Thee/koffie/frisdrank zijn standaard inbegrepen. Meer uitgebreide catering is mogelijk op aanvraag, variërend van simpele lunch tot een heerlijk Achterhoeks wildgerecht. U bent ook geheel vrij om uw eigen catering mee te nemen, of zelf de keuken in te duiken; Koken op het authentieke AGA fornuis is een ervaring op zich. Tevens is er mogelijkheid voor overnachting; Verspreid over de bovenverdiepingen zijn er 4 dubbele slaapkamers, 2 enkele slaapkamers, en 3 badkamers.

Ligging & Omgeving

Villa Dennenoord ligt in landelijke omgeving aan de rand van Ruurlo, een vriendelijk en gezellig dorp met alle voorzieningen in het nabije dorpscentrum. Het ligt op 20 minuten rijden van verschillende snelwegen. Vanuit de Randstad is het ongeveer anderhalf uur rijden.

Er zijn legio dingen te doen in de nabije omgeving; U kunt er prachtig wandelen en fietsen. Traditionele spellen als kleiduiven- en klootschieten worden nog steeds enthousiast beoefend in de Achterhoek. Museum More in het gerenoveerde Kasteel van Ruurlo heeft een fraaie modern realistische kunst collectie. Er zijn sfeervolle restaurants met (h)eerlijke Achterhoekse wildgerechten. Op aanvraag kunnen dergelijke activiteiten voor u worden georganiseerd.

Villa Dennenoord is een fantastisch huis met rijke geschiedenis, zowel op persoonlijk niveau als voor het dorp Ruurlo. Het is voor ons een genoegen om deze plek te delen, en een eer om te zien dat mensen er blij, gezellig en productief gebruik van willen maken. Ook u bent van harte welkom, wij horen graag van u!

Contact gegevens

 

Villa Dennenoord op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA