Project omschrijving

Vergaderen bij de parel van Twente: Hotel Tante Sien in Vasse, Overijssel

Uw vergadering bij Tante Sien in Twente

Hotel Restaurant Tante Sien – in een typisch Twents pand aan de rand van Vasse. Voor feesten, partijen & vergaderingen tot 300 personen.

In het hart van ‘de parel van Twente’ staat hotel Tante Sien. Gelegen op 5 minuten van een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, waar u na een intensieve sessie op een informele wijze kunt evalueren tijdens een wandeling in het fantastische natuurschoon.
 
Een unieke locatie aan de rand van Vasse, waar sinds 2011 hard aan de weg getimmerd wordt om een huiselijk, warm en persoonlijk bedrijf te realiseren, waar u met een gerust hart uw evenement, vergadering of bijeenkomst kunt onderbrengen. De persoonlijke benadering en begeleiding zorgt er voor dat u met vol vertrouwen het juiste rendement uit uw evenement haalt.
 
Diverse ruimtes zorgen ervoor dat u ook na de vergadering in een planaire zaal, in kleine groepen workshops kunt houden.
 
Door het hele bedrijf is gratis WiFi aangelegd, zodat u op elk gewenst moment kunt inloggen en online verder kunt werken.

Catering tijdens uw bijeenkomst

In het geheel vernieuwde Grand Café annex Bistro worden eerlijke herkenbare gerechten geserveerd. Hotel Tante Sien biedt u de mogelijkheid om met uw gezelschap in een separate ruimte te dineren.

Overnachten en vergaderen bij Hotel Tante Sien

Het hotel beschikt over 15 tweepersoons en 1 éénpersoonskamer.

Bij Tante Sien is het thuiskomen….

Gasten worden in de watten gelegd en krijgen het gevoel alsof ze thuis zijn gekomen, maar dat er wel voor ze gezorgd wordt.
 

Contact gegevens

Hotel Tante Sien
Wouter Lagerwaard
Denekamperweg 2010
7661 RM Vasse
T:  0541 68 02 08
M:  06 42 73 29 79
E:  info@tantesien.nl
W: www.tantesien.nl

Tante Sien op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA