Project omschrijving

Sfeervolle locatie voor uw training, workshop of meeting? Huis Broeckmeulen in Thorn, Limburg

Monumentale locatie in Limburg

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn ligt ons schitterende achttiende-eeuwse monumentale pand Huis Broeckmeulen. Zoekt u een bijzondere vergaderlocatie, dan bent u hier op het goede adres: een pand dat door zijn stijl, allure, ligging, formaat en de prachtige voor- en achtertuin zeer geschikt is als recreatieve en zakelijke accommodatie.

Huiselijk vergaderen bij Huis Broeckmeulen

Ons smaakvol ingerichte 18de-eeuwse monument biedt tal van mogelijkheden om in een sfeervolle omgeving het nuttige met het aangename te combineren. Huis Broeckmeulen is in stijl gerenoveerd en zeer persoonlijk, sfeervol ingericht. Het is een groot pand waar het ook met een kleiner gezelschap heel aangenaam vertoeven is. Wat Broeckmeulen nog mooier maakt, zijn de prachtige details die u overal in het pand zult aantreffen. Daardoor krijgt het huis nog meer sfeer.

Vergader break in Limburg

De prachtige omgeving van Thorn is ideaal om tussen de vergadersessies door een frisse neus te halen in de prachtige parkachtige tuin, of in de landelijke omgeving. U bent zo buiten, een wandeling of verblijf in het groen brengt de mensen dichter bij elkaar, ontspant en hierna kan men weer gemakkelijk met volle aandacht aan de slag.

Vergaderarrangementen en faciliteiten Huis Broeckmeulen in Thorn

Wij bieden diverse arrangementen vanaf 10 personen die wij geheel naar uw wensen kunnen aanpassen. Ook met een kleinere groep bent u welkom en maken we graag een offerte op maat. 

Er is gratis wifi. Beamer, scherm en flipovers zijn op aanvraag tegen vergoeding beschikbaar. Indien gewenst staat het pand en de tuin tot uw beschikking.

Door persoonlijke aandacht en service kunnen we goed ingaan op uw specifieke wensen!

Vergaderen en overnachten

Met 14 slaapkamers waarvan 7 met eigen badkamer, 11 tweepersoonsbedden, 2 twijfelaars, 9 eenpersoonsbedden en 2 onderrolbedden is Huis Broeckmeulen geschikt voor 35 personen.

Wij denken graag met uw mee! Neem contact met ons op via onderstaande invulvelden of gegevens en wij maken een mooi voorstel op maat.

 

Contact gegevens

Huis Broeckmeulen
Mati Bovendeaard
Wijngaard 9
6017 AG Thorn
M:  06 53219595
E: contact@broeckmeulen.nl 
W: www.broeckmeulen.nl

Broeckmeulen op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Huis Broeckmeulen Thorn landelijk inspirerend vergaderen in Limburg
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA