Project omschrijving

Landelijke locatie voor uw meeting, training of workshop: De Interval in Ooltgensplaat, Zuid-Holland

Landelijke locatie nabij Rotterdam

Unieke en inspirerende evenementen en vergaderlocatie op slechts 30 minuten van Rotterdam in het landelijke Ooltgensplaat. Interval Ooltgensplaat is met recht Anders Vergaderen.

Deze locatie, welke u geheel tot uw beschikking heeft, is een sfeervol omgebouwde koeienstal grenzend aan een paardenstal met hooizolder die nog in gebruik zijn. De ruimte wordt verwarmd met een gezellige houtkachel.

Vergaderen in Ooltgensplaat

De vergaderzaal kunt u volledig naar wens inrichten. U mag de ruimte volledig volgooien met stoelen en tafels of juist helemaal leeghalen voor een creatieve brainstorm.

Ook buitenactiviteiten bij De Interval

Aan een prachtig landelijk dijkje ligt De Interval. Een plek waar rust, stilte en ruimte maken dat de gasten echt het gevoel hebben even weg te zijn uit het hectische leven en zich kunnen bezighouden met wat op dat moment belangrijk voor ze is.

De ruimte die men ervaart in De Interval geeft ruimte en maakt het ook mogelijk om buitenactiviteiten in te zetten ter aanvulling op een dagprogramma. De grote vuurplaats biedt de mogelijkheid om de dag informeel met elkaar af te sluiten. Een locatie die een landelijke prettige sfeer uitademt en waar je je al snel thuis voelt.

Locatie met persoonlijke service

Als je ervoor kiest om een dag in De Interval door te brengen, dan zal het je aan niets ontbreken. Persoonlijke aandacht, attent naar de gasten en desgewenst meedenken om de dag te laten slagen spelen een grote rol op deze locatie. Het is voor de gastvrouw pas een geslaagde dag als de gasten de rust en ruimte ook echt hebben kunnen ervaren, zij lekker en voldoende gegeten hebben en tussendoor hebben kunnen genieten van alle extra’s van De Interval.

Locatie De Interval exclusief te huur

Bij aankomst worden de gasten persoonlijk welkom geheten door de gastvrouw. Na een wegwijs in het verblijf voor die dag en (indien hiervoor gekozen) een heerlijke en gezonde lunch, wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met alle wensen van de gast. Locatie De Interval staat geheel (exclusief!) tot jouw beschikking, zodat er in alle rust getraind, vergaderd, gebrainstormd etc. kan worden.

Door de vele mogelijkheden in buitenactiviteiten die als break of extra programma-onderdeel ingelast kunnen worden, is de mix van het nuttige en aangename erg mooi aanwezig.

Breakout, workshop of teambuilding in Zuid-Holland

Een effectieve combinatie: vergaderen en een ontspannen activiteit. Tijdens een meeting of een zakelijke bijeenkomst kunt u heerlijk ontspannen in de frisse buitenlucht, dit geeft nieuwe energie. Liever verder werken aan de onderlinge teamspirit? Wij hebben een aantal standaard activiteiten die hier prima aan voldoen, maar maken ook graag een programma op maat!

Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Contact gegevens

De Interval
Anneke van Doorn
Oudelandsedijk 12
3257 KE Ooltgensplaat
M:  06 48428836
E:  info@deinterval.nl
W: www.deinterval.nl

Interval op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA