Project omschrijving

Uniek vergaderen bij: De Kroepoekfabriek in Vlaardingen, Zuid-Holland!

 

Uniek vergaderen bij: De Kroepoekfabriek in Vlaardingen, Zuid-Holland.

Vergaderen in De Kroepoekfabriek is prettig vergaderen in één van de diverse ruimtes in het karakteristieke poppodium. Het voormalige pakhuis is onlangs fris omgetoverd tot bruisend cultuurbedrijf. Vergaderen kan vanaf 2 tot 300 personen. Voor iedere gelegenheid is wel een geschikte ruimte. Een sfeervolle podiumzaal, diverse vergaderstudio’s, geschikt materiaal, verschillend meubilair en een vrolijke service. Het vergaderen kan gemakkelijk over kan gaan in een lekkere lunch, chique diner, muzikale teambuilding, gezellige borrel, serieuze presentatie of knallend bedrijfsfeest. Het enthousiaste team van De Kroepoekfabriek denkt graag met u mee!
 
En weet u, dankzij uw evenement kan De Kroepoekfabriek een podium zijn voor nieuw talent. U maakt live muziek mogelijk, want de opbrengst gaat 100% naar het muziekprogramma!
 
De Kroepoekfabriek ligt op 3 minuten loopafstand van NS station Vlaardingen Centrum. Er is volop gratis parkeergelegenheid. Ook het centrum van Vlaardingen en metrostation Vijfsluizen is dichtbij.

Contact gegevens

 

Kroepoekfabriek op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA