Project omschrijving

De Kunstkamer in Utrecht, perfecte locatie voor uw meeting, training of vergadering

Locatie Kunstkamer Utrecht, aan de mooiste gracht

De Kunstkamer Utrecht bevindt zich in een 17e eeuws Herenhuis in het centrum van de stad, aan een van de mooiste grachten die Utrecht rijk is. De Kunstkamer ligt op de grens van het Museumkwartier en het Universiteitskwartier en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Maar ook met de auto rijdt u vanaf de binnenring van Utrecht in 10 minuten naar de Kunstkamer.

Vergaderen tussen de kunst in Utrecht

Deze vergaderlocatie biedt je de ultieme inspiratie: je bevindt je namelijk midden in een kunstatelier! In dit prachtige grachtenpand in hartje Utrecht zul je je meteen op je gemak voelen in het lichte en rustgevende interieur, waar de prachtige kunstwerken de muren kleur geven. De inrichting is een combinatie van simpele moderniteit met klassieke elementen.

Verschillende zalen en een heerlijke tuin bij locatie Kunstkamer

De grote hoeveelheid lichtinval zorgt ervoor dat je hier erg prettig kunt vergaderen, brainstormen, teambuilden, presenteren of noem maar op. Bij mooi weer heb je de mogelijkheid om uit te wijken naar de gezellige tuin, waar ook voldoende ruimte is voor een effectieve bijeenkomst. Een rustige, inspirerende oase vol kunst midden in de stad dus!

Inspirerende vergader- en werkruimte in het centrum van Utrecht 

In dit prachtige grachtenpand zijn meerdere ruimtes beschikbaar. Naast de Kunstkamer Original, is er de Kunstkamer Lounge. Zoals de benaming al zegt, in de Kunstkamer staat een heerlijke loungebank en daarmee leent deze ruimte zich heel goed voor iets kleinere groepen of informele settings.

Na de Kunstkamer Lounge hebben wij ook de Kunstkamer Loft, een ruimte met een informeler karakter en zeer geschikt voor meetings en trainingen waarbij een hoge interactie tussen de trainer en de groep gewenst is.

Exclusief te huur locatie De Kunstkamer

Je huurt deze prachtige, kunstrijke vergaderruimtes altijd exclusief, zodat jij en je collega’s voldoende rust en privacy hebben bij het bespreken van de nodige zaken. Bij mooi weer kun je ook heerlijk vergaderen in de gezellige tuin van 30 meter diep.
 
Deze vergaderlocatie hecht veel waarde aan een goede service, en dus is er gedurende je hele vergadering een gastheer of –vrouw aanwezig om je gasten op te vangen, als aanspreekpunt en om je bijeenkomst soepel te laten lopen.
 
De Kunstkamer beschikt over alle mogelijke ondersteunende faciliteiten, zoals gratis Wifi, gratis flipover, plasmascherm (52 inch), apple-tv en laptop.  De gasten kunnen de hele dag onbeperkt gebruik maken van onze luxe koffiemachine (jura) en diverse luxe theesoorten. Het water op tafel (plat en bruis) en de snoeperij worden regelmatig ververst en Heleen, de eigenaresse, bakt voor iedere bijeenkomst een heerlijke taart of cake. Voor de lunch heeft u de keuze uit een verzorgde of een luxe lunch.

Leuke activiteiten aan, langs of op de gracht

Behalve vergaderen, brainstormen, trainen of presenteren kun je op deze bijzondere locatie nog meer leuke activiteiten ondernemen. Sta eens stil bij de prachtige kunst aan de muren, misschien kom je bij het bewonderen van deze schilderijen nog eens tot nieuwe inzichten! Een boottochtje, stadswandeling door het gezellige Utrecht of een leuke activiteit in de tuin behoren ook tot de mogelijkheden.
 
De Kunstkamer kent een erg trouw klantenbestand van bedrijven en organisaties die de gastvrijheid, de persoonlijke wijze van benaderen, de intimiteit van de ruimte en de service zeer op prijs stellen.

Bereikbaarheid locatie De Kunstkamer in Utrecht

De vergaderlocatie ligt in hartje Utrecht aan de grachten, in de buurt van de Stadsschouwburg. Er bevinden zich twee bushaltes op loopafstand, en parkeren kan in één van de parkeergarages bij de Schouwburg of bij de Mariaplaats.
 

Contact gegevens

De Kunstkamer Utrecht
Kromme Nieuwegracht 8a
3512 HG Utrecht
T: 06-22562512
E: info@kunstkamerutrecht.nl
W: www.kunstkamerutrecht.nl

Kunstkamer op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA