Project omschrijving

Uw meeting, training of workshop bij Landgoed de Hoevens in Alphen, Noord-Brabant

Hoe ziet uw vergadering, training of workshop eruit bij De Hoevens?

Warm, sfeervol maar vooral rustig gelegen op prachtig cultuurhistorisch plekje: dat is vergaderlocatie ‘de Vlaamse Schuur’ bij Landgoed de Hoevens. Met de voeten in het gras of bij de open haard samen brainstormen. Al wandelend over het eeuwenoude landgoed inspiratie opdoen voor een nieuw concept. Of samen rond de tafel om knopen door te hakken. ‘De Vlaamse Schuur’ is voorzien van alle faciliteiten die van jouw zakelijke bijeenkomst een succes maken!

Unieke vergaderruimte in Brabant!

Rust, ruimte, stilte, privacy en sfeervol comfort, te midden van prachtige natuur. Gemakkelijk bereikbaar, in het gastvrije Brabant. Dat is de unieke ambiance van de twee luxe (vijfsterren) gastenverblijven op Landgoed de Hoevens.

Er zijn 2 accommodaties onder één dak aanwezig: Tongerlo en Echternach. Elke accommodatie is geschikt voor groepen tot 12 personen. Is jouw gezelschap groter dan kunnen beiden accommodaties ook geschakeld worden, zodat er één vergaderlocatie ontstaat voor 24 personen (theateropstelling tot 35 personen).

Maar ook kun je vergaderen én ontspannen op deze wijze combineren. De ene ruimte kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden om met uw collega’s te brainstormen, vergaderen, terwijl u in de andere ruimte uw culinaire en/of recreatieve wensen in vervulling kunt laten gaan.

Onze accommodatie is ook geschikt voor mindervalide gasten.

Vergaderen en overnachten

Organiseer je een meerdaagse bijeenkomst of komen er gasten van ver? In ‘De Vlaamse Schuur’ zijn sfeervolle slaapkamers aanwezig voor maximaal 20 personen, verdeeld over 8 kamers. Dit is uit te breiden met een extra slaapgelegenheid voor 2 personen in het naastgelegen Bakhuisje. En ook in de directe omgeving kunnen wij extra overnachtingsmogelijkheden regelen. In de accommodatie is ook een sauna aanwezig, voor een moment van ontspanning na een lange dag vergaderen.

Inclusief bij overnachting:
– Opgemaakte bedden
– Badlinnen en verzorgingsproducten
– Gebruik sauna en saunahanddoeken

Een inspirerende omgeving bij vergaderlocatie De Hoevens

Onze Vlaamse Schuur is schitterend gelegen op Landgoed de Hoevens midden in het groen tussen akkers, graslanden en houtwallen. Dit landgoed is 190 hectare groot en maakt deel uit van een uitgestrekt natuurgebied wat tegen de Belgische grens ligt. Voor gezelschappen met een gezamenlijk doel is deze locatie een inspirerende verblijfplaats. De gastenverblijven bieden het gehele jaar door een rustgevende entourage om mensen dichter bij elkaar te brengen. Alle faciliteiten zijn aanwezig om vergaderingen, seminars, cursussen, trainingen en dergelijke tot een succes te maken. Landgoed de Hoevens ligt vlakbij Tilburg en is goed bereikbaar.

Teambuilding, break-out sessie of actief programma? Wij denken graag met u mee!

De directe omgeving biedt een keur van mogelijkheden om te ontspannen: vele kilometers wandel- en fietspaden, een jeu-de boulesbaan en een natuurlijke zwemvijver. Beoefenaars van de golfsport vinden in de omgeving meerdere banen. Wij kunnen voor u en uw gezelschap een actief programma op maat laten maken: een rondleiding over het landgoed, mountainbiken, paardrijden, schapen drijven, excursies, wat u maar wenst.
In de nabije omgeving bevinden zich tevens een aantal gerenommeerde restaurants.

Flexibel vergaderpakket & diensten bij De Hoevens

Behalve bovenstaande ontspanningsmogelijkheden kunnen wij op basis van uw specifieke wensen een volledig programma op maat leveren. Daarvoor werken wij samen met betrouwbare partners. Wij kunnen de volgende diensten voor u verzorgen:

• Catering (koffie/thee, ontbijt, lunch en diner)
• Teambuilding door middel van buitenactiviteiten
• Teambuilding door middel van binnenactiviteiten
• Trainingen
• Coaching
• Sprekers/lezingen
• Vergaderfaciliteiten (zoals audiovisuele middelen)
• Vervoer

Contact gegevens

De Hoevens op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Vergaderlocatie Landgoed de Hoevens in Alphen voor uw meeting, training en workshop. Geschikt voor mindervaliden. Overnachten kan ook.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA