Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Le Rêve in Maastricht, Limburg

 

Uniek vergaderen bij Le Rêve

Vergaderen op unieke locatie waar duurzaam & eerlijk ondernemerschap centraal staat.

Le Rêve biedt een bijzondere locatie aan de Ambyerheide met een memorabel uitzicht op de skyline van Maastricht. Hier kun je – samen met je collega’s bijvoorbeeld – vergaderen en werken, maar ook genieten, wandelen of fietsen.

Historische ruimte

Een ‘boeren schuur’ uit 1749 omgebouwd tot vergaderlocatie en klein hotel (7 x 2-persoonskamers) die huiselijke sfeer combineert met voldoende privacy, waarbij je volledig in de watten wordt gelegd door Frank en Karin in een ongedwongen sfeer.

Een vergaderbreak?

Op deze droomplek serveren de uitbaters huisgemaakte, lokale, duurzame en unieke producten van lokale ondernemers. Doordat we direct gelegen zijn aan natuurgebied De Dellen en de Curfsgroeve, de Amstel Gold route en de Meerssen route voor de Mountainbikers, vinden ook de natuurliefhebbers en de sportievelingen hier een uitdaging.

De ideale omgeving!

Le Rêve biedt een plek in Maastricht waar de gast zich in het ‘buitenland’ waant en alles aantreft om zich volledig te kunnen ontspannen. Als vergaderlocatie dé ideale omgeving voor inspiratie, creativiteit, innovatie en team building.

Bereikbaarheid

Op 15 minuten rijden (met de fiets of auto!) ben je in het centrum van Maastricht. Le Rêve is bovendien handig gelegen vlakbij de A2 en A79 en door de ruime parkeermogelijkheden een perfecte plek om met de auto te geraken zonder file.

Contact gegevens

Le Rêve
Bodemsweg 3a
6225 ND Maastricht
M: 06 59 05 90 36
E:  dromen@lerevemaastricht.nl
W: www.lerevemaastricht.nl

 

 

Le Rêve op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA