Project omschrijving

Uw vergadering, meeting of training bij een unieke locatie? M22 Exclusief Vergaderen in Mijnsheerenland, Zuid-Holland

Exclusieve locatie in Zuid-Holland

M22 Exclusief Vergaderen voor max 16 personen is een bijzondere locatie onder de rook van Rotterdam (aan de A29) in Mijnsheerenland voor een brainstormsessie, vergadering, training of workshop. Met recht exclusief en Anders Vergaderen!

Historische locatie voor uw meeting, training of workshop

Op een bijzondere locatie gevestigd in de historische molenaarswoning uit begin 1900 bij de korenmolen ‘De Goede Hoop’. Oude karakteristieke details zijn tijdens de restauratie bespaard gebleven.

Er is een grote vergadertafel voor ca. 16 personen met comfortabele stoelen en een zithoek bij de klassieke rose marmeren schouw. Eikenhouten plankenvloer, lambriseringen en kunstwerken aan de wanden maken het rustieke beeld compleet.

Ideale ligging M22 Exclusief Vergaderen

Gelegen in de Randstad onder de rook van Rotterdam en goed bereikbaar vanaf de A29 of A16, maar toch midden in de rust.
 
M22 Exclusief Vergaderen wil bedrijven (en particulieren) de mogelijkheid bieden om op een schitterende en unieke locatie, ongestoord te kunnen vergaderen, overleggen of brainstormen. Tevens willen we de bezoekers laten genieten van de bijzondere tuin, oude molen en de Binnenmaas. Uiteraard behoort daar ook uitstekende kop koffie of thee bij en een heerlijk uitgebreide broodmaaltijd met verse producten.

Uw meeting of training in huiselijke sfeer

De grote, exclusieve vergaderruimte is voorzien van moderne voorzieningen zoals computer, 55″ touchscreen, draadloos internet en flipover. U kunt onbeperkt beschikken over vers gemalen koffie, expresso of cappuccino.

Vergaderen en picknicken kan ook!

Indien gewenst kunnen wij voor u een luxe broodmaaltijd met soep verzorgen buiten op de binnenplaats bij de antieke fontein of bij slecht weer in de rustieke ontvangstruimte. Ook is het mogelijk om te lunchen op het grote zonnige terras of te picknicken in de boomgaard aan het water.

Teambuilding Zuid-Holland

Een sportief intermezzo aan uw bijeenkomst: kanoën op de Binnenmaas, informeer naar de mogelijkheden.

Vergaderen en overnachten bij M22

Ook is het mogelijk om te overnachten in een van de twee luxe tweepersoonskamers op de 1e etage. Onze Bed&Breakfast heeft de hoogste klassering van 5 tulpen.

 

 

 

Contact gegevens

M22 Exclusief Vergaderen
Marga Prins
Molenweg 20-22
3271 AM Mijnsheerenland
T: 0186 – 842184
E: info@m22.nl
W: www.m22.nl

 

 

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Anders Vergaderen: Vergaderen in een historische molenaarswoning met karakteristieke details bij M22 Exclusief Vergaderen in Mijnsheerenland Zuid-Holland
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA