Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Ben’s Favourites in Den Bosch, Noord-Brabant

 

Informatie over de vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende ruimte voor vergaderingen, overleg, coaching sessies? De locatie gelegen in het centrum van ‘s-Hertogenbosch bied plaats voor 2 tot 14 personen. De ruimte is een prachtige achterkamer van de voorgelegen wijnwinkel in de Verwersstraat. onder de schaduw van de St-Jans kathedraal.
 
Laat uw zintuigen prikkelen in een omgeving van wijn en rust. Een prachtig ingerichte vergaderruimte met grote open ramen voor voldoende licht inval. Een ruimte waar authentieke sfeer met hedendaagse gemakken elkaar vinden. 

Faciliteiten

De ruimte is voorzien van alle benodigdheden voor een effectieve vergaderruimte. Naast de nodige privacy die u kunt genieten, is er de mogelijkheid tot het benutten van diverse audio en visuele ondersteuning. Deze zijn eenvoudig te koppelen met uw eigen apparatuur.  Tijdens de vergadering kunt u gebruik maken van koffie en thee. Flessen water staan gekoeld klaar voor u en uw gezelschap. Voor de invulling van de lunch wordt met u meegedacht. Maak de keuze uit verschillende gezonde pakketten om u en uw gasten optimaal te kunnen genieten en vergaderen. Deze zal voorafgaand aan de reservering worden besteld en verzorgd rond het middaguur.

Ruimte huren

De ruimte is voor 2 dagdelen te huur of voor een gehele dag:
 
van 09.00 uur tot 13.00 uur | 13.00 uur tot 17.00 uur. 
Kosten per dagdeel €175,- gehele dag €325,-
 
Extra uren na aangegeven tijden worden per uur extra gefactureerd.

Hoe bezoekt u ons

Per fiets
Fietsen kun je gratis en veilig stallen in fietsenstalling Wolvenhoek (direct naast het Noordbrabants museum) of iets verderop in fietsenstalling Kerkstraat. 
 
Per trein/bus
Ben‘s Favourites Wine & More en de “Inspire Room” liggen in het stadscentrum van Den Bosch op circa 10 minuten wandelen van het Centraal Station. 
Voetgangers vanaf het Centraal Station volgen eerst de borden naar de Markt. Vanaf dit centrale punt staat het museum aangegeven (routekaart). Bent u aangekomen bij het museum loopt u dan 50 meter verder voor de ingang van de winkel met de Inspire Room in de achterkamer.
 
Vanaf het station kun je bus 11 nemen en uitstappen bij de halte Zuidwal/Spinhuiswal. 
Vanaf daar is het circa 5 lopen naar de Inspire Room.
 
Per auto
Wij adviseren te parkeren in de gloednieuwe garage St.-Jan, Hekellaan 25. 
Deze garage ligt op ongeveer 10 minuten wandelen (600 meter) van de Inspire Room en is 24 uur per dag open. 
Parkeren kan ook 24 uur per dag in garage Wolvenhoek (150 meter). De stad heeft ook drie transferia. 
Parkeren in de straten rondom de Inspire Room is enkel voor vergunninghouders.
Parkeergarage De Wolvenhoek op loopafstand van 150 meter
Parkeergarage De St. Jan aan de Hekellaan op loopafstand van 600 meter

Catering

Desgewenst kan er een lunch geserveerd worden tijdens de vergadering. Een ruime selectie van verse broodjes belegd met vis/vlees/vegetarisch. 
Voor de lunch wordt een meerprijs berekend van €12,50 per persoon. Mocht u uitbreiding wensen van de broodjes zoals vers fruit en/of yoghurt dan komt er een extra toeslag bij van €2,50 per persoon.
 
Gelieve uw wensen voor de lunch een dag van te voren reserveren. Graag vernemen we ook eventuele dieetwensen of allergenen.

Contact gegevens

 

Ben’s Favourites op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA