Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: De Salon in Den Bosch, Noord-Brabant

Vergaderlocatie De Salon

Hoge ramen, veel licht, oude details, heerlijke zitbanken en alle benodigdheden om fijn te kunnen vergaderen; dat en meer vind je bij de unieke vergaderlocatie De Salon in Den Bosch. Een plek waar je energie van krijgt en wat inspireert, zodat jij het beste uit jezelf en anderen haalt! De praktische zaken tot in de puntjes geregeld, zodat je kunt ontspannen en kunt focussen op dat waarvoor je gekomen bent. 

Voel je thuis!

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij De Salon, waardoor je je direct thuis voelt ook al ben je er voor het eerst. Het eten en drinken is er niet zomaar, maar wordt verzorgd en gemaakt vanuit diezelfde gastvrijheids-intenties waardoor je bergen energie krijgt. 

Vergaderruimte(s)

De Salon is een grote lichte ruimte die je met oude ‘en suite deuren’ op kunt splitsen in drie ruimtes, met elk hun eigen sfeer. Ideaal als je in kleinere groepen verder wilt werken. Op een mooie dag kun je de tuindeuren open zetten en heerlijk buiten zitten.

We hebben ruimte voor ongeveer 14 personen, maar ook voor kleinere groepen is De Salon ideaal. Perfect als je in een originele, bijzondere sfeer wil vergaderen.

Omgeving

Op nog geen 50 meter van het station af, naast de meest beroemde bakkerij van het zuiden: bakkerij Jan de Groot. En er is veel parkeergelegenheid in de buurt.

Boekingsmogelijkheden

Goed om te weten: De Salon is ook in de avonduren en in overleg op zaterdag en zondag te huur. En we zijn gespecialiseerd in meerdaagse boekingen. Kortom: de perfecte vergaderlocatie in hartje Den Bosch en we kijken graag samen met jou hoe we het precies passend kunnen maken.

Contact gegevens

De Salon op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA