Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: In de Hei in Noord-Brabant

 

Vergaderlocatie In de Hei

Op minder dan tien minuten afstand van de A50 ligt Vergaderlocatie en bed & breakfast In de Hei. In de voormalige melkveestal op de boerderij van Lilian en Jos van Vijfeijken in Mariahout (Noord-Brabant) is in 2017 een prachtige vergaderlocatie gerealiseerd. Een moderne warme ruimte waar je je thuis voelt en die multifunctioneel inzetbaar is.

De ruimte heeft enorme ramen waardoor er van alle kanten veel lichtinval is en de inrichting is modern industrieël met een knipoog naar de oude stal. Rust, ruimte, stilte, privacy en sfeervol comfort, te midden van prachtige natuur.

Heisessies tussen de Alpaca’s

Een vergaderlocatie waar je back-to-basic kunt gaan maar ook alle luxe tot je beschikking hebt. Waar je één of meerdere dagen in een totaal andere omgeving met je team toekomstplannen bespreekt of als directie de bedrijfsvoering onder de loep neemt. Waar je met elkaar om tafel gaat in de ruime vergaderzaal, samen om het haardvuur zit in de oude veldschuur of als je het echt out-of-the-box wilt… in de wei tussen de alpaca’s vergadert.

Mogelijkheden

Je kunt er met max 25 personen vergaderen, maar ook met een kleine groep is het een prettige ruimte om in te verblijven. Vergaderen aan de lage tafels, brainstormen aan de hoge, loungen bij de kachel en borrelen aan de bar. De ruimte beschikt over moderne trainingsfaciliteiten zoals een modern presentatiescherm, wifi en voor wie wil brainstormen hangt er een hele rol bruin papier aan de muur!

Lunchen met het team?

Lunchen gebeurt nog steeds op ambachtelijk wijze. Samen aan tafel je boeren brood smeren maar wel met producten uit de streek en lekkernijen uit eigen keuken. Bij mooi weer eet je buiten aan de picknicktafel. De ligging van de locatie is uniek. Je wandelt tijdens je vergaderbreak zo het bos in! In de winter bij de kachel en in de zomer lekker naar buiten.

Activiteiten in de buurt

Er zijn diverse teambuildingsactiviteiten mogelijk. Reserveer bijvoorbeeld een ‘E-loopfiets’ of boek een Alpaca-wandeling. TIP: Sluit je bijeenkomst af met een workshop ‘bak je eigen pizza’. Gezellig in het gras tussen de fruitbomen of bij slecht weer onder de overkapping van De Oude Veldschuur.

Overnachten

De locatie beschikt tevens over drie moderne Bed and Breakfast kamers en vijf ‘Glamping tenten’. Totaal kun je dus ongeveer met ongeveer 18 personen op deze locatie overnachten. De ligging van de vergaderzaal en de tenten geeft het beste van twee werelden, namelijk een professionele vergaderlocatie en het back-to-basic concept met landelijke uitzicht in de avond met alleen de eigen groep.

Goed om te weten voor als er gasten van ver moet komen, of als je een meerdaagse bijeenkomst organiseert.

“Onze gasten waarderen onze persoonlijke ontvangst en gastvrijheid, maar ook de vergaderruimte die van alle gemakken is voorzien en die ze naar eigen wens in kunnen richten. Dat ze hier tussen het vergaderen door op en rond ons erf veel buiten kunnen zijn én hier kunnen overnachten, maakt het voor velen de perfecte plek.”

Contact gegevens

In de Hei op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA