Project omschrijving

Anders Vergaderen locatie met verschillende stijlkamers in Vught: Kasteel Maurick perfect voor uw meeting, workshop of training in Noord-Brabant

 

Locatie Kasteel Maurick; inspirerende zakelijke ontmoetingen

Verscholen in de natuur, bij afslag Vught aan de A2, ligt het prachtige en bijzondere Kasteel Maurick. In 2015 is het kasteel grotendeels gerenoveerd en opnieuw ingericht. De 8 zeer verschillende stijlkamers bieden u de perfecte omgeving voor inspirerende zakelijke ontmoetingen zoals een vergadering, een training of een evenement. U beschikt over alle moderne faciliteiten.

Vergaderen en dineren in Noord-Brabant

Kasteel Maurick beschikt over een eigen keuken met á la carte restaurant “Hendrik van Maurick” voor een heerlijke culinaire lunch, een verrassend tussendoortje of exclusief diner.

Vergaderen en overnachten in een kasteel!

Kasteel Maurick beschikt over diverse overnachtingsmogelijkheden. De drie stijlvolle suites bij het kasteel zijn de perfecte afsluiting van uw zakelijke beleving.

Wilt u graag met een groter gezelschap overnachten? De verschillende hotelfaciliteiten in de nabije omgeving bieden u de mogelijkheid om meer dan drie hotelkamers te boeken. Wij beschikken over verrassende hotelarrangementen, vraagt u ons naar de mogelijkheden?

Workshops in Vught bij Kasteel Maurick

Ook zijn er vele mogelijkheden m.b.t. workshops bij Kasteel Maurick. Ervaar de optimale beleving door bijvoorbeeld een kanotocht over de Dommel, schermen in de kasteeltuin of een wijnproeverij in de wijnkelder.

Wat heeft locatie Kasteel Maurick u te bieden:

  • Gratis parkeren
  • Moderne faciliteiten
  • Centrale ligging
  • Private dining
  • Breakout rooms
  • Overnachtingsmogelijkheden
  • Kwaliteit
  • Stijlvol
  • Ambachtelijk
  • Passie

Heimelijk kasteel in het hart van Bourgondisch Brabant

Hendrik van Maurick, naamgever van het verbluffende Kasteel Maurick was een heuse middeleeuwse ridder uit Gelderland. Ooit hingen in dit kasteel twee belangrijke portretten uit 1632 van de hand van Rembrandt van Rijn. Deze maken nu deel uit van de vaste collectie van The Metropolitan of Art in New York. In de hal van Maurick hangen twee uitstekende kopieën. Het kasteel ligt, verscholen tussen de bossen, op een lieflijk eilandje aan de rivier de Dommel. U logeert in de bruidssuite of een van kasteelsuites met sfeervolle en eigentijdse inrichting.
Chef-kok Niek van Lieverloo serveert in restaurant Hendrik van Maurick een wereldkeuken met verwondering in gezelschap van de oorspronkelijke bewoners die met een moderne knipoog in oude glorie zijn vereeuwigd. Restaurant Hendrik van Maurick in top 10 van IENS Nederland. Brasserie Catharina van Maurick is de plek voor een goede cappuccino of een uitgebreide lunch. ’s-Hertogenbosch vormt het middelpunt van het Bourgondische Brabantse leven en ligt op slechts tien minuten met de auto.

Contact gegevens

 

Kasteel Maurick op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Anders Vergaderen: verscholen in de natuur ligt het prachtige en bijzondere Kasteel Maurick met 8 zeer verschillende stijlkamers de perfecte omgeving voor inspirerende zakelijke ontmoetingen.
Anders Vergaderen: verscholen in de natuur ligt het prachtige en bijzondere Kasteel Maurick met 8 zeer verschillende stijlkamers de perfecte omgeving voor inspirerende zakelijke ontmoetingen.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA