Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Oisterwijk in Noord-Brabant

Anders Vergaderen in de Oisterwijkse Bossen en Vennen

Niet ver van Tilburg, in de Oisterwijkse Bossen en Vennen ligt het sfeervolle Bezoekerscentrum Oisterwijk van Natuurmonumenten. De locatie Groot Speijck biedt twee vergaderlocaties: de Van Tienhovenzaal (max. 20 personen) en Het Boshuisje (max. 6 personen). In de omgeving wisselen sprookjesachtige vennen, bossen en heidevelden elkaar af. Een prachtige locatie om bezoekers te ontvangen! Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

USP’S Oisterwijk

  • Vergaderen bij de boswachter
  • Van Tienhovenzaal is modern ingericht en inclusief wifi, flipover en TV-scherm of beamer
  • Vlakbij Tilburg
  • Van Tienhovenzaal geschikt voor mindervaliden
  • Duurzaam vergaderen met gezonde, vers bereide catering
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Maak een wandeling met gids

Van Tienhovenzaal (max. 20 personen)

In Groot Speijck, met daarin het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten en Horeca Groot Speijck, bevindt zich ook de Van Tienhovenzaal. De zaal met grote glazen ramen biedt mooi uitzicht op het bos en een bloemenweide. Er is ruimte voor ongeveer 20 personen, afhankelijk van de tafelopstelling. In de pauze biedt de stille natuur rondom deze locatie volop inspiratie. De Van Tienhovenzaal kent een eigen toiletvoorziening.

Inbegrepen bij de huur van deze ruimte:

  • Wifi
  • Flipover
  • Plasmascherm met HDMI-kabel

Het Boshuisje (max. 6 personen)

In Het Boshuisje ga je echt even ‘terug naar de natuur’. Dit sfeervolle huisje, omringd door bos en een bloemenweide, ligt tegenover Groot Speijck met daarin het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten en Horeca Groot Speijck. Het Boshuisje is geschikt voor een klein gezelschap van zes personen en is ideaal voor bijvoorbeeld een intieme brainstormsessie. Er staat een lange tafel, maar verder zijn er geen facilitaire voorzieningen (wifi, flipover, beamer of plasmascherm) aanwezig.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Selecteer je wensen en ontvang een vrijblijvende offerte aan. Na het versturen van je aanvraag nemen wij contact met je op.

Duurzame vergaderarrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd. Op verzoek serveren wij ook veganistisch en glutenvrij.

De natuur in

Bij Natuurmonumenten vergader je in de mooiste natuurgebieden in Nederland. Op plekken vol historie of op bezoek bij de boswachter. Ga in de pauze op pad de natuur in op ontdekkingstocht. Je kunt zelf een wandeling maken of boek een excursie met gids.

Anders vergaderen bij Natuurmonumenten

In de mooiste natuurgebieden in Nederland vergader je op karakteristieke duurzame locaties. Tussen het groen ontstaat direct een ongedwongen sfeer. Bovendien steun je met je bezoek het werk van Natuurmonumenten en draag je bij aan de bescherming van de Nederlandse natuur.

Contact gegevens

Natuurmonumenten op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA