Project omschrijving

Vergaderen nabij Amsterdam: De Hofschuur in Ilpendam, Noord-Holland

 

Landelijk vergaderen bij de Hofschuur

De Hofschuur is een originele, landelijk gelegen vergaderlocatie, 20 autominuten van Amsterdam en nabij uitvalswegen richting o.a. Den Haag, Utrecht, Purmerend en Zaandam.

De Hofschuur boek je exclusief voor je gezelschap en is geschikt voor maximaal 14 personen.

Weg van de saaie kantooromgeving krijg je in deze heerlijke groene omgeving wél het goede gevoel voor het houden van een succesvolle vergadering, workshop, training, brainstormsessie of presentatie.

De grote informele stamtafel nodigt letterlijk uit tot goede gesprekken, nieuwe ideeën en interessante discussies. De inrichting met veel hout, rustige kleuren en mooie natuurfoto’s aan de muur, werkt inspirerend.

Je kunt de Hofschuur voor een hele dag of een dagdeel reserveren. Een ontbijt- of avondsessie zijn eveneens mogelijk.

Onbijtsessie,  tussen 07:30 uur – 10:30 uur

Niet zoveel tijd, maar wil je wel even met je team de koppen bij elkaar steken om elkaar bij te praten?

Organiseer dan een ontbijtsessie in de Hofschuur en praat en discussieer met je team aan de grote stamtafel.

Avondsessie, vanaf 18:00 uur

Reserveer de Hofschuur  bijvoorbeeld voor een korte sessie tussen 18:00 en 21:00 uur. Neem gerust contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Rondom de Hofschuur staan veel bomen. Hierdoor is er binnen op natuurlijke wijze een aangenaam klimaat, zonder storende airconditioning! Dus geen last van een te warme ruimte in de zomer, zodat je aandacht niet verslapt. In de winter is het door de verwarming eveneens aangenaam vertoeven in de Hofschuur.

Bij een reservering van de Hofschuur is inbegrepen:

  • Gratis koffie en thee gedurende je sessie
  • Gratis fruit en kleine zoete snacks
  • Gratis wifi
  • Gratis gebruik van een smart tv voor je presentaties
  • Gratis gebruik van flipover en stiften

Tijdens een break drink je je verse kop koffie heerlijk buiten op een bankje in de bostuin achter de Hofschuur. Of je maakt een wandeling in het nabije Purmerbos.

Zodra het lekker weer wordt, gaan de picknicktafels naar buiten en kan je ook in de aangrenzende grote tuin heerlijk buiten in het zonnetje lunchen met uitzicht op de koeien.

Catering

Bij de Hofschuur heb je niet alleen een fijn verblijf, maar kan je ook genieten van een lekker ontbijt of lunch. Bij de catering zijn koffie, thee, fruit en kleine zoete snacks inbegrepen.

Ontbijt

Indien je de Hofschuur boekt voor een ontbijtsessie, kan je gebruik maken van een:

 ‘Voor-ieder-wat-wils’ ontbijt met biologische streekproducten.

Ontbijt zoals je het zelf wil, met vegetarische of niet-vegetarische producten. Of combineer!

Een vers croissantje met een heerlijk biologische jam of bijt in een knapperige cracker met bijvoorbeeld boerenkaas en tik er een lekker vers eitje bij. Of neem een heerlijke kom yoghurt met biologische ontbijtgranen. Gedurende de ontbijtsessie kan je onbeperkt gratis koffie en thee drinken.

Kosten ontbijt: € 9,00 per persoon

Optioneel: voor € 3,70 per fles, bestelt je bij het ontbijt heerlijke biologische appelsap. Andere soorten sappen op aanvraag.

Alle genoemde prijzen zijn ex BTW.

Lactose-  of glutenvrij dieet? Geen probleem, we houden hier uiteraard rekening mee en passen het ontbijt aan op je wensen.

Lunch

​Verblijf je een hele dag of een dagdeel in de Hofschuur, dan verzorgen wij op verzoek een heerlijke lunch, vanaf € 15,00 per persoon. Er is keuze uit 3 soorten lunch:

1) Soep en salade lunch met breekbrood

Een lekkere soep gemaakt met biologische ingrediënten. Daarbij een heerlijke groene salade met o.a. gerookte kip, geroosterde pijnboompitten en kerstomaatjes, geserveerd met breekbrood. Andere ingrediënten voor in de salade zijn op verzoek mogelijk, indien beschikbaar in het seizoen.

Kosten soep en salade lunch: € 15,00 per persoon.

2) Broodplank lunch met 3 sneden landbrood met vegetarisch en niet-vegetarisch beleg en soep

Beleg zelf je brood zoals jij het wilt met vegetarische en niet-vegetarische biologische streekproducten. Daarbij een lekkere soep, eveneens gemaakt met biologische ingrediënten.

Kosten broodplank lunch: € 15,50 per persoon.

3) Broodjeslunch met biologische streekproducten en soep

Diverse soorten broodjes (wit, bruin, spelt) belegd met heerlijk vegetarisch en niet-vegetarisch beleg. Daarbij een lekkere kop soep! De soep is ook gemaakt met biologische ingrediënten.

Kosten broodjeslunch: € 15,75 per persoon.

Optioneel: voor € 3,70 per fles, bestel je bij de lunch heerlijke biologische appelsap.

Andere soorten sappen op aanvraag.

Alle vermelde prijzen zijn ex BTW.

Lactose-  of glutenvrij dieet? Geen probleem, we houden hier uiteraard rekening mee en passen de lunch aan op je wensen.

Contact gegevens

 

De Hofschuur op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA