Project omschrijving

Vergaderen bij: De Krachtcentrale in Huizen, Noord-Holland

 

De Krachtcentrale | Een pand met een verhaal

Sommige panden intrigeren. De Krachtcentrale in Huizen is er zo één. Het ademt nostalgie, is sprookjesachtig en rauw tegelijk. De industriële kathedraal is in 1938 gebouwd om stroom op te wekken voor de naastgelegen vilt- en papierfabriek, maar voorzag ook lange tijd een groot deel van ’t Gooi van elektriciteit. Na een aantal jaren leegstand, is het pand onlangs geheel gerenoveerd. Het resultaat? Een unieke, inspirerende plek waar mooie ideeën worden geboren.

Wij verhuren twee unieke ruimtes met verschillende mogelijkheden. U volledig ontzorgen; dat is ons doel. Onze host staat voor u klaar en ondersteunt waar mogelijk. Van een helpende hand bij het opstarten van een presentatie tot verse koffie, thee en een uitgebreide lunch. Zo loopt alles op rolletjes en kunt u het maximale uit uw bijeenkomst halen.

De Lodge

Wie binnenkomt in de Lodge voelt zich gelijk thuis. Door het contrast tussen de industriële omgeving en warme inrichting, hangt er een creatieve en huiselijke sfeer. Dat maakt het een fijne plek voor vergaderingen, brainstormsessies en presentaties.

Professionele (audio- en visuele) ondersteuning

Een presentatie op groot scherm, een conference call naar het buitenland of een brainstormsessie opnemen en meenemen op USB-stick. We zijn op dit gebied vooruitstrevend waardoor in de Lodge vrijwel alles mogelijk is. Geef uw wensen door en wij regelen het. De belangrijkste faciliteiten op een rij:

  • Vergaderopstelling naar keuze
  • Wifi
  • Geluidsinstallatie met mogelijkheid tot videoconference
  • 75 inch LCD-scherm met touchscreen
  • Workshopmaterialen

Van intiem tot groot

Met een oppervlakte van honderd vierkante meter zijn de mogelijkheden legio. Van een intieme setting met enkele personen tot een theateropstelling voor veertig man. Aan de tafel is er plaats voor maximaal zestien personen.

De Hemelkamer

Vergaderen, brainstormen of coachen onder de voorbijtrekkende wolken? Dat kan in de Hemelkamer. Deze unieke ruimte heeft een glazen dak waardoor u regelrecht de hemel in tuurt. Het ultieme gevoel van vrijheid. De Hemelkamer telt veertig vierkante meter en is voorzien van een tafel voor twaalf personen en presentatiescherm. De Hemelkamer is per dagdeel te huren voor presentaties, vergaderingen, workshops, coaching en trainingen.

Catering

Een productieve dag en goed eten gaan hand in hand. Vers fruit, koekjes, plat en bruisend water, snacks: het is volop aanwezig in de ruimtes. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke lunch die vers bereid wordt. Van luxe belegde broodjes tot salades en verse fruitsappen. Speciale wensen? Door onze samenwerking met het restaurant op de begane grond is alles mogelijk.

Parkeren

Gratis parkeren op het terrein van, en rondom de Krachtcentrale.

 

Contact gegevens

De Krachtcentrale
Havenstraat 76
1271 AD Huizen
T: 035 205 5008
E: info@dekrachtcentralemeetings.nl
W: wwww.dekrachtcentralemeetings.nl

De Krachtcentrale op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA