Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: De Tinfabriek in Naarden, Noord-Holland

 

Introductie

Een belangrijke dag met je team? Een brainstormsessie voor het volgende kwartaal of regelmatig een vergadering buiten de deur? De vergaderruimtes van Meettin bieden uitkomst. Verspreid door de inspirerende Tinfabriek, voorzien van gebruiksvriendelijke en hoogwaardige audiovisuele apparatuur en veel natuurlijk daglicht. Wij zorgen voor vers fruit, water, koffie en thee zodat jij je volledig kunt focussen op de vergadering.

De ruimtes

In De Tinfabriek biedt Meettin acht vergaderruimtes en mogelijkheden voor grotere evenementen aan. De volgende ruimtes, allen voorzien eigen industriële kenmerken, staat tot jouw beschikking:

Smelterij

Alle Smelterij vergaderruimtes zijn gelegen in de Volvo showroom, waarbij Smelterij Small onze persoonlijke favoriet is vanwege zijn ligging in de oude controlekamer van de fabriek. De Medium en Large vergaderruimte zijn gelegen op de vliering van de Smelterij. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om de volledige showroom af te huren voor (meerdaagse) evenementen inclusief break-out spaces. 

– Smelterij Small (6 pers.)
– Smelterij Medium (8 pers.)
– Smelterij Large (16 pers.)
– Smelterij Event (1200m2 showroom)

Perserij

In de Perserij is er de mogelijkheid om te vergaderen in het oude opzichtershuisje van de fabriek. Een intieme setting met uitzicht over de fabriekshal, waar vroeger noeste arbeid werd verricht. In de Perserij is er ook de mogelijkheid om één volledige fabriekshal te gebruiken voor evenementen, deze langgerekte hal is ideaal voor congressen en team building sessies.

– Perserij Small (6 pers.)
– Perserij Event (450m2, fabriekshal)

Meettin

In het oude R&D gebouw van de fabriek zijn inmiddels tal van bedrijven gevestigd die een full-service kantoor huren bij Meettin. Binnen deze muren zijn ook drie vergaderruimtes beschikbaar. De ruimtes bieden een overvloed aan privacy maar geven ook de mogelijkheid voor kruisbestuiving met de bedrijven die hier gevestigd zijn.

– Meettin Room Medium I
– Meettin Room Medium II
– Meettin Room Small II

Catering

Een luxe lunch boordevol gezonde gerechten of toch liever een heerlijke bitterbal uit Loosdrecht om de productieve dag af te sluiten? Het kan allemaal in de Coffee Bar van Meettin. Vanuit hier verzorgen wij de catering voor onze vergaderingen en evenementen. Daarnaast ook nog eens de ideale plek om gratis (!) te komen flexwerken in Naarden!

De Tinfabriek

Onder de kenmerkende schoorsteen en industriële gewelfde daken werd tot voor kort nog tin gesmolten. Inmiddels is De Tinfabriek getransformeerd tot een van de meest duurzame gebouwen van Nederland. Deze voortrekkersrol wordt bekroond met het internationaal keurmerk BREEAM-NL In-Use Excellent. 

Bereikbaarheid

De Tinfabriek is gelegen op een steenworp afstand van de snelweg A1, 10 autominuten van Amsterdam. Daarnaast loop je vanaf De Tinfabriek binnen enkele minuten op de vestingwal van Naarden, ideaal bij mooi weer. Naast De Tinfabriek is een bushalte gelegen die je binnen 10 minuten naar NS-station Naarden-Bussum brengt. Parkeergelegenheid is gratis en gelegen rondom De Tinfabriek met ruim 100 parkeerplekken.

Contact gegevens

Meettin op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA