Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Haarzuilens in Utrecht

 

Vergaderen op Landgoed Haarzuilens

Het oer-Hollandse weidelandschap van Landgoed Haarzuilens biedt een inspirerende omgeving om te vergaderen. Midden in het gebied ligt een kantoor van Natuurmonumenten met verschillende mooie vergaderzalen. Je hoeft maar naar buiten te lopen en je stapt de prachtige natuur in met akkertjes, graslanden en bos. Na een frisse neus ga je weer vol energie aan de slag! Landgoed Haarzuilens is centraal gelegen in het land, vlakbij Utrecht en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A2. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

USP’S van Haarzuilens

 • Vergaderen bij de boswachter
 • Comfortabele vergaderzalen inclusief wifi, flipover en TV-scherm of beamer
 • Vlakbij Utrecht
 • Oeverzwaluw geschikt voor mindervaliden
 • Duurzaam vergaderen met gezonde, vers bereide catering
 • Maak een wandeling op het Landgoed
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid

Grote Ratelaar (max. 20 personen)

De Grote Ratelaar is een ruime vergaderzaal met een moderne frisse uitstraling, gelegen in het kantoor van Natuurmonumenten op de 1e verdieping. De ruimte biedt plaats aan maximaal 20 personen. Er is een eigen keukenblok aanwezig, maar geen eigen toilet (dat bevindt zich op de begane grond). In de zaal staat een grote houten vergadertafel die niet verplaatst kan worden. Haal in de pauze een frisse neus en geniet van de prachtige, weidse omgeving van Landgoed Haarzuilens.

Inbegrepen bij de huur van deze ruimte:

 • Wifi
 • Flipover
 • Groot, verrijdbaar presentatiescherm (aangesloten op wifi) met HDMI-kabel

Oeverzwaluw (max 10 personen)

Kom op bezoek bij Natuurmonumenten. De Oeverzwaluw ligt in het beheerkantoor van Natuurmonumenten op de begane grond. De ruimte biedt plaats aan maximaal 10 personen. De ruimte kan in diverse opstellingen klaargezet worden. In deze ruimte is geen presentatiescherm aanwezig. Haal in de pauze een frisse neus en geniet van de prachtige, weidse omgeving van Landgoed Haarzuilens.

Inbegrepen bij de huur van deze ruimte:

 • Wifi
 • Flipover

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Selecteer je wensen en ontvang een vrijblijvende offerte. Na het versturen van je aanvraag nemen wij contact met je op.

Duurzame vergaderarrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd. Op verzoek serveren wij ook veganistisch en glutenvrij.

De natuur in

Bij Natuurmonumenten vergader je in de mooiste natuurgebieden in Nederland. Op plekken vol historie of op bezoek bij de boswachter. Ga in de pauze op pad de natuur in op ontdekkingstocht. Je kunt zelf een wandeling maken of boek een excursie met gids.

Anders vergaderen bij Natuurmonumenten

In de mooiste natuurgebieden in Nederland vergader je op karakteristieke duurzame locaties. Tussen het groen ontstaat direct een ongedwongen sfeer. Bovendien steun je met je bezoek het werk van Natuurmonumenten en draag je bij aan de bescherming van de Nederlandse natuur.

Contact gegevens

Haarzuilens
Thematerweg 10c
3455 SN Haarzuilens
T: 035 – 655 93 40
E: vergaderen@natuurmonumenten.nl
W: www.natuurmonumenten.nl 

Natuurmonumenten op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA