Project omschrijving

Anders Vergaderen bij Het Gemaal van Muiden, Noord-Holland

 

Vergaderen aan het water met uitzicht op het Muiderslot

Acht grote openslaande deuren zorgen voor zeeën aan daglicht en bieden een prachtig uitzicht over de weilanden naar het Muiderslot en de dijk langs het Markermeer. Het terras (aan het water) is een heerlijke plek om te lunchen, te borrelen of te BBQ-en.

Van 35.000 ft naar -1.10 N.A.P.

De eigenaar en gastvrouw heeft jaren rondgevlogen op 10 kilometer hoogte in de Royal Class van KLM. In 2001 creëerde zij haar eigen Royal Class op de grond (op -1.10 N.A.P ); haar dienstverlening kenmerkt zich door warme gastvrijheid, excellente service en gezond, kleurrijk en heerlijk eten en drinken.

Historisch vergaderen in cultureel erfgoed.

In 1892 is dit gemaal gebouwd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een strook van 85 km kon in ‘een handomdraai’ onder water worden gezet met behulp van een groot aantal gemalen en zo konden de vijandelijke tanks geweerd worden. Bij aankomst lopend naar de voordeur zie je de schijf die omhoog gedraaid kon worden om het water uit de vaart voor het pand onder get gemaal door de polder in te laten stromen. Bij binnenkomst valt als eerste de indrukwekkende machinerie op (helemaal zoals het was). De mooie industriële bouw met de warme en stijlvolle inrichting maakt dat men zich direct thuis voelt.

Verschillende subruimtes en een heerlijk terras

Er kan met en zonder tafels vergaderd worden op heerlijke stoelen. De prettige materialen die gebruikt zijn , samen met het kleurgebruik en de aanwezige kunst, planten en bloemen en de mogelijkheid lekker naar buiten te gaan maken dit tot een unieke locatie. Een fijne open keuken met een kookeiland en stoelen daaraan, een tweede hoek met een tafel en stoelen en een lounge boven met twee bakjes en een salontafel maken dat er zo 4 subruimten gecreëerd kunnen worden. Ideaal voor trainingssessies. Je maakt altijd exclusief als enige team gebruik van Het Gemaal en hebt daardoor volledige privacy.

Vergadering goed te combineren met bijzondere teamactiviteiten…

Met het Markermeer en de Vecht om de hoek zijn er talloze mooie teamactiviteiten te doen; zeilen met een Lemsteraak, een zeilrace met twee scherpjachten, een bezoek aan en teamactiviteit op Forteiland Pampus, een rondleiding in het Muiderslot, een steptocht (op high tech steps) langs het Naardermeer, een borrel op een sloep, een roeisloepen-of kanoclinic of een wandeling van een 20 minuten tot een uur langs het Muiderslot, het Markermeer en door de polder terug naar het Gemaal.

‘Private dining’ en overnachten

Er kan heerlijk gedineerd worden bij Het Gemaal van Muiden. Een kok komt op locatie koken en kookt een drie-gangen diner of een informeel diner waarbij je je aan tafel bij vrienden waant. Ook kan er een kookworkshop worden gedaan.

Overnachtingen worden verzorgd door een hotel in de buurt.

Bereikbaarheid en parkeren

Het Gemaal van Muiden bevindt zich tussen Amsterdam en het Gooi. Er kan voor de deur gratis geparkeerd worden en ook met openbaar vervoer is het goed bereikbaar.

Contact gegevens

Het Gemaal van Muiden op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA