Project omschrijving

Vergaderaccommodatie Om de Hoek voor uw vergadering, meeting of workshop in Den Haag, Zuid-Holland

Anders Vergaderen in Den Haag? Bij Om de Hoek ben u aan het juiste adres! Om de hoek bestaat uit twee ruimtes die u apart van elkaar kunt huren: de Tuinkamer en de Bovenkamer. De ruimtes verschillen in sfeer en grootte, maar bieden dezelfde huiselijke gastvrijheid en professionele verzorging. De Tuinkamer en de Bovenkamer hebben een eigen entree en zijn helemaal zelfstandig. U heeft een ruimte altijd helemaal voor u zelf, dus geen ‘last’ van andere groepen.

De Tuinkamer

De Tuinkamer van Om de hoek bestaat uit een ruime en lichte vergaderzaal en een gezellig souterrain met een open keuken, de eethoek en een lekkere loungebank. U huurt de Tuinkamer altijd in zijn geheel en heeft de beschikking over vergaderzaal, souterrain en tuin, dus genoeg ruimte om in kleine groepjes te werken.

In de vergaderzaal (55m2) kunt u rustig overleggen, vergaderen of een training of workshop geven. Het is een lichte ruimte met uitzicht op de tuin, voorzien van beamer, geluidsinstallatie, draadloos internet en flip-overs (bij de prijs inbegrepen). De opstelling is flexibel en eenvoudig aan uw wensen aan te passen.

Het souterrain is huiselijk ingericht waardoor u zich direct thuis voelt. U kunt hier heerlijk vertoeven in de loungehoek, genietend van een koffie of cappuccino en onze huisgemaakte appeltaart. Hier wordt ook uw vers bereide lunch, borrel of diner geserveerd. U kunt het souterrain ook gebruiken als werkruimte voor subgroepen, er staat een TV en een extra flip-over

Wij vinden de Tuinkamer geschikt voor groepen tot 20 personen, maar als u een opstelling zonder tafels kiest, is een groter gezelschap ook mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Bovenkamer

De Bovenkamer van Om de hoek is een stijlvolle vergaderruimte op de eerste etage van een herenhuis en bestaat uit een voorkamer, een achterkamer en een serre met een klein, zonnig balkon. Het is een echte Haagse kamer-en-suite met marmeren schouwen, glas-in-lood ramen en hoge, bewerkte plafonds. 

In de voorkamer staat een grote vergadertafel met ruimte voor 10 personen. In de achterkamer staan comfortabele stoelen in een kring. Wij kunnen in de achterkamer ook een paar ronde tafels neerzetten om te lunchen of in subgroepen te werken. U kunt voor- en achterkamer door middel van schuifdeuren en een gordijn van elkaar scheiden. In de serre vindt u de koffiehoek met versgemalen koffie, thee, frisdranken, kannen water, vers fruit, lekkere versnaperingen en uiteraard onze huisgemaakte appeltaart. De basiscatering is bij de prijs inbegrepen. 

De Bovenkamer is uitgerust met een grote TV, laptop, wifi en een flip-over met stiften en post-its. Alle voorzieningen zijn bij de prijs inbegrepen. De Bovenkamer (50 m2) is geschikt voor maximaal 10 personen. 

Bereikbaarheid

Om de hoek ligt dicht bij het centrum van Den Haag en is uitstekend met OV te bereiken. In onze wijk is parkeren overdag gratis (waardoor het er wel druk kan zijn). De locatie is door de vele trappen helaas niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

Contact gegevens

Om de Hoek
Menno van Ginkel
Schuytstraat 52
2517 XG Den Haag
T: 070 – 3636995
M:06 – 21885742
E: welkom@omdehoek.nl
W: www.omdehoek.nl

Om de Hoek op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA