Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: De Wieden, Overijssel

 

Anders Vergaderen in De Wieden

Vergaderen in De Holken in Nationaal Park De Weerribben-Wieden is een belevenis op zich. De vergaderruimte is gevestigd in een oud veenwerkersboerderij en ligt op een pittoreske locatie. De zaal is van alle moderne gemakken voorzien. Iets verderop, in hetzelfde straatje, ligt Bezoekerscentrum De Wieden van Natuurmonumenten. Vanuit hier vaar je zo per fluisterboot zo de prachtige natuur van De Wieden in. Vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Vergaderzaal De Holken (max. 50 personen)

De Holken (max. 50 personen) De Holken is een vergaderlocatie in een pittoresk straatje. De zaal in dit oude veenwerkersboerderij is van alle moderne gemakken voorzien en heeft een eigen toiletvoorziening. De ramen bieden uitzicht op typische natuur van de waterrijke Wieden. De zaal biedt plaats aan 25 tot 50 personen, afhankelijk van de tafelopstelling.

Inbegrepen bij de huur van deze ruimte:

  • Wifi
  • Flipover
  • Plasmascherm met HDMI-kabel

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Selecteer je wensen en ontvang een vrijblijvende offerte aan. Na het versturen van je aanvraag nemen wij contact met je op.

Duurzame vergaderarrangementen

Bij een vergadering hoort natuurlijk ook koffie en thee. De vergaderzalen worden verhuurd in combinatie met een biologisch koffie- & thee arrangement. Ook worden er diverse cateringopties aangeboden zoals lunch, tussendoortjes of een afsluitende borrel. De catering is zoveel mogelijk biologisch, gezond en lokaal geproduceerd. Op verzoek serveren wij ook veganistisch en glutenvrij.

De natuur in

Bij Natuurmonumenten vergader je in de mooiste natuurgebieden in Nederland. Op plekken vol historie of op bezoek bij de boswachter. Ga in de pauze op pad de natuur in op ontdekkingstocht. Je kunt zelf een wandeling maken of boek een excursie met gids.

Anders vergaderen bij Natuurmonumenten

In de mooiste natuurgebieden in Nederland vergader je op karakteristieke duurzame locaties. Tussen het groen ontstaat direct een ongedwongen sfeer. Bovendien steun je met je bezoek het werk van Natuurmonumenten en draag je bij aan de bescherming van de Nederlandse natuur.

Contact gegevens

De Wieden
Beulakerpad 20

T: 035 – 655 93 40
E: vergaderen@natuurmonumenten.nl
W: www.natuurmonumenten.nl 

 

Natuurmonumenten op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA