Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Droom van Zwolle in Zwolle, Overijssel

 

Belééf Droom van Zwolle! Onze inspirerende locatie in het historische centrum van Zwolle noemen wij liefkozend ‘ons werkhuis’.

Achter de roestige gevel vind je een bijzondere plek waar jij je thuis voelt. Een plek waar je rust ervaart, waar je in de dynamiek van de ontmoeting en in je zoektocht naar nieuwe perspectieven alles kan vinden wat je nodig hebt… Ons historische pand is met aandacht en met oog voor schoonheid ingericht. Eigenzinnig en eigentijds. Om jou te inspireren en in verwondering te brengen.

De Ruimtes

Elke ruimte in ons unieke en karakteristieke pand is anders, heeft haar eigen werking en haar eigen sfeer. Zodat jij kunt kiezen welke ruimte het meest geschikt is om jouw ontmoeting en werkzaamheden precies de juiste boost te geven. Uiteraard zijn onze ruimtes voorzien van moderne faciliteiten. Wij beschikken daarnaast over een legio aan creatieve materialen, boeken en werkvormen. Wil je graag op een andere manier aan de slag met je groep? Of heb je behoefte aan procesbegeleiding voor je groep? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn. 

Wij werken nauw samen met lokale leveranciers om een gevarieerd aanbod (h)eerlijk eten en drinken te kunnen leveren om jouw bijeenkomst helemaal ‘af’ te maken. Lunch, borrel, energizer of diner? Geef het aan en wij regelen het!

Ligging en Bereikbaarheid

Droom van Zwolle is gevestigd aan de Koestraat 35 in Zwolle. Qua parkeren kun je het beste gebruik maken van het parkeerterrein aan de Burgemeester van Roijensingel. Je kunt hier achteraf betalen. Vanaf dit parkeerterrein is het 3 minuten lopen naar ons pand. Vanaf het station ben je lopend binnen tien minuten bij ons. Dus ook met overig openbaar vervoer goed bereikbaar.

Contact

Wil jij ook vergaderen in het centrum van Zwolle en word jij enthousiast van onze locatie? Bezoek onze website of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Contact gegevens

Droom van Zwolle
Koestraat 35
8011 NJ Zwolle
T: 038 853 6240
E: droom@droomvanzwolle.nl
W: www.droomvanzwolle.nl

 

Droom van Zwolle op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA