Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp, Overijssel

 

Anders Vergaderen bij Erfgoed Bossem

Willen jullie echt even loskomen uit de dagelijkse werkomgeving voor een team- of trainingsbijeenkomst, dan is de eeuwenoude boerderij van Erfgoed Bossem in Twente een prachtig plek. Het team van Bossem werkt hard maar denkt ‘slow’. Dat wil zeggen dat we alles met zorg en aandacht voor jullie organiseren: van het vooroverleg tot aan het uitzwaaien en een eventuele follow-up.

Diversen Ruimtes in de boerderij:

  • De Deel, de oorspronkelijke koeienstal die nu onze centrale ontmoetingsplek met grote openhaard is;
  • De authentieke Veurkamer, van oudsher alleen gebruikt voor belangrijke momenten;
  • Het stoere Proeflokaal met een heerlijke uitloop naar buiten;
  • De ruime Hooizolder: licht, rustig en multifunctioneel.

Maar ook buiten vinden jullie inspirerende plekken op het erfgoed, onder meer:

  • Een mooi terras achter de boerderij met hoge en lage zit;
  • Onder de oude walnotenbomen;
  • Een heksenkring van boomstammen in het bos.

Culinair genieten:

Tijdens het verblijf leggen we jullie graag culinair in de watten. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor het natuurvlees van onze eigen boerderij en mooie, lokale producten. Proeven van het Twents landleven is voor ons een essentieel onderdeel, omdat we met de boerderij nauw verbonden zijn met de Twentse grond en het voedsel dat daar vandaan komt. Voor alle maaltijden kiezen we zoveel mogelijk voor ons biologische rundvlees en mooie, lokale producten volgens het Slow Food principe ‘think global, eat local’.

Overnachten:

Na een intensieve en inspirerende dag vergaderen, hoef je onze boerderij nog niet te verlaten. Ook overnachten is namelijk mogelijk bij ons! In de oorspronkelijke Saksische boerderij kun je logeren in een rustieke kamer of luxe suite. Het persoonlijke ´logeren bij de boer´ combineert hier uitstekend met het comfort en de verzorging op hotelniveau. Wil je dichterbij de natuur? Met een avontuurlijk tintje? Kies dan voor één van de volledig en sfeervol ingerichte lodgetenten, vlakbij de koeien en een meanderende beek met natuurvriendelijke oevers vol flora en fauna. Mét eigen houten badtobbe!

Of ga je op deze donkere plek genieten van de overweldigende sterrenhemel? Zo vanuit bed! Dat kan in een unieke Sterrenkubus. Met zijn gedurfd design en doordachte functionaliteit verblijf je op een bijzondere manier op het platteland, midden in de natuur.

De kwaliteitskeuken, de prima faciliteiten en het inspirerende verhaal achter de biologische boerderij, waar de boer(in) jullie desgewenst met plezier meer over vertelt, zorgen vast en zeker voor een loeigoed verblijf.

Contact gegevens

Erfgoed Bossem
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp (NL)
T: +31 541 – 22 13 92
E: info@bossem.nl
W: www.bossem.nl

 

Erfgoed Bossem op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA