Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Recreatief Business Centrum-Happy Balanz in Welsum, Overijssel- Gelderland

Een inspirerende locatie voor vergaderen, trainingen, bedrijfsuitjes en zakelijke bijeenkomsten!

Happy-Balanz is een zeer uniek recreatief- businesscentrum nabij de IJssel-Vallei. Dit geweldige natuurgebied ligt op 200 meter loopafstand van ons verblijf en kent een prachtige wandelroute langs de IJssel. Centraal gelegen in de stedendriehoek Zwolle, Deventer, Apeldoorn, Met vele bijzondere creatieve en innovatieve ideeën is de accommodatie geschikt gemaakt voor vele recreatieve & business doeleinden.

Business en zo….

Deze sfeervolle accommodatie is zeer luxe en voorzien van comfortabel meubilair. Het is uitermate geschikt om per dagdeel te vergaderen of te kiezen voor een 24 uur 32 uur of 56 uur-vergadering en waar aanvullend luxe overnachtingen mogelijk zijn. We bieden luxe kamers met eigenbadkamer. Onze locatie is zeer geschikt voor teambuilding, meerdaagse trainingen, bedrijf-uitjes en zakelijke bijeenkomsten.

Faciliteiten

U kunt gebruik maken van de beamer, smart TV voor uw laptoppresentatie en een whiteboard of flap-overbord.

Accommodatie

Onze sfeervolle accommodatie is een zeer inspirerende locatie waar authenticiteit is aangevuld met luxe en waar binnen en buiten vergaderen tot de mogelijkheden behoren. De grote sfeervolle tuin kan worden gebruikt om business en ontspanning te combineren. Daarnaast kunnen 3 vertrekken met verschillende sferen gebruikt worden om te vergaderen of voor andere activiteiten.

Er zijn luxe vergaderstoelen en een grote 10 persoonstafel aanwezig. Daarnaast beschikken we ook over kleinere tafels die in de gewenste setting naar eigen wens kunnen worden opgesteld. Een heerlijke loungehoek rondom de kachel voor een goed gesprek of gezellig napraten aan de bar behoort tot onze mogelijkheden.

We onderscheiden ons door de aanvulling van recreatieve activiteiten en spa.

Recreatieruimte

De recreatieruimte is ons nieuwste verblijf waar vanuit de binnen- en buitenactiviteiten kunnen plaats vinden. Deze bijzondere serre met uitzicht op de landerijen is voorzien van een pooltafel, een tafeltennistafel, een dartboard en een heerlijke loungeruimte en leestafel. Ook is er een massagestoel die kan bijdragen tot rust en ontspanning. Dit verblijf is voorzien van luxe stoelen en meubilair waardoor dit tevens een aangenaam verblijf is om in alle rust te vergaderen.

Wellness-tuin

Naast de veranda en zonneterrassen kun je bij ons heerlijk ontspannen in een besloten Wellness tuin. De bijzondere tuin is voorzien van een buitensauna, jacuzzi, buitendouche, heerlijke ligbedden en een veranda. Na een dag brainstormen is de spa is één ding, maar deze beleving is meer dan luxe het versterkt natuurlijke ontspanning en innerlijke rust.

Contact gegevens

Happy Balanz
Erveweg 3
8196 KE Welsum
T: 0570-547 995
E: info@happybalanz.nl
W: www.happybalanz.nl

Happy Balanz op Social Media

Happy Balanz vergadertafel

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA