Project omschrijving

Vergaderen in het eerste 3D-geprinte gebouw van Europa

De Vergaderfabriek

Geniet van onze nieuwe fantastische exclusieve vergaderruimte 3D-geprint! Inclusief onze wandvullende beelden en geluid. De Vergaderfabriek is de eerste 3d geprinte vergaderruimte van Europa en een toonbeeld van duurzame innovatie. Hier wordt u ontvangen in een perfecte cirkel van 9 meter met uitzicht over de weilanden. Dit bijzondere gebouw met dubbel gekromde wanden, stoelen gemaakt van gerecyclede petflessen, een plafond van gerecyclede kranten en isolatiekorrels gemaakt van melkzuur is ook ontwikkeld om uw beleving optimaal te ondersteunen.

De Vergaderfabriek is gerealiseerd in de tuin van ontbijthotel De Slaapfabriek (4*) en deze wordt voor u ingezet als ontvangstruimte, lunchruimte en indien gewenst als subruimte. Het spreekt voor zich dat u ook hier exclusief gebruik kunt maken van alle faciliteiten (geen andere gasten).

Vliegveld Teuge is één van de General Aviation vliegvelden in ons land. Het ligt precies tussen Apeldoorn en Deventer. Het vliegveld mag worden gebruikt voor zweefvliegers en parachutisten. Durft u ook een sprong te maken met uw team?

Inspirerend vergaderen…

De sfeer is informeel en ontspannen. Hier bepaalt u het ritme, hier zwaait uw groep de scepter. Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets. Wij zorgen voor lekkere koekjes, snoepjes en natuurlijk ook fruit! Daarnaast geniet u van een fijne lunch en diner. Maar een kopje koffie zet u lekker zelf. Net als thuis. En gewoon omdat u hier zelf bepaalt wanneer u zin heeft in koffie en ….. vers gezet omdat dat nu eenmaal het lekkerst is.

Als u in het kader van teambuilding, coaching of training zelf voor catering wilt zorgen, kan dat natuurlijk ook. Dan huurt u onze locatie  als luxe groepsaccommodatie en verzorgt u alles zelf.

Auto of privéjet?

Komt u met de auto? Die kan voor de deur geparkeerd worden. Net als uw privéjet trouwens (nou ja, niet helemaal voor de deur..). Het locale vliegveld ligt op steenworp afstand en biedt, ook wanneer u niet met uw eigen jet arriveert, heeft u de mogelijkheid om een leuke rondvlucht te maken. Bovendien biedt de Veluwe een prachtige omgeving om ook even de benen te strekken. We hebben diverse contacten voor leuke binnen- & buitenactiviteiten.

Enkele voorbeelden zijn: Heeft u ooit weleens een Boeing 737 bestuurd? Bent u benieuwd naar een kijkje achter de schermen hoe de techniek en het proces samenkomen tot het meest innovatieve gebouw van Europa? Wilt u misschien een Teuge Airport Tour of heeft u gedacht aan een teambuilding tijdens de Solextocht of Daftocht? En er zijn nog veel meer mogelijkheden die onze locatie biedt.

Elke vergadering kunnen we op maat voor u organiseren. Maar u kunt ook kiezen voor het gemak en één van onze vergaderarrangementen reserveren, eventueel aangevuld met extra wensen.

Stijlvol vergaderen in De Vergaderfabriek en overnachten in de Slaapfabriek? Ervaar de nieuwe manier van vergaderen!

Tijdens uw verblijf ontbreekt het u aan niets…

Overnachten in De Slaapfabriek

Ontwaak in één van onze ruime 12 eigentijdse tweepersoonskamers met ieder een eigen wereldthema en luxe sanitair (enkele zelfs met bad én douche). U kunt los een overnachting met ontbijt boeken of De Slaapfabriek exclusief voor 24 personen afhuren voor een familie- en/of vriendenweekend/midweek/week. Wat zeggen gasten over de Slaapfabriek.. “De accommodatie was meer dan perfect. Schoon, luxe en veel ruimte. Vooral de kamers, op thema, met eigen badkamer vielen in de smaak.”

Lunch                  

De lunch wordt op locatie geserveerd. Deze bestaat uit o.a. diverse kleine belegde broodjes, weckpotje gevuld met seizoensalade (vis, vlees, vegetarisch) wijnglas gevuld met vers fruit uit het seizoen afgemaakt met heerlijke Griekse yoghurt;  huisgemaakte soep  plateau met rundercarpaccio, Parmezaanse kaas, pesto & pijnboompitten warme snack melk en jus d’ Orange. Varieert per seizoen

Snack

Kunnen we verzorgen en hiervoor kunnen wij u een voorstel mailen

Diner          

Vindt plaats in Brasserie Lounge The Hangar op basis van een driegangenkeuzemenu. U heeft de keuze uit een aantal voor- hoofdgerechten en heerlijke desserts. (Excl. drankjes).
Het restaurant is direct op het vliegveld dit is op 1 minuut loopafstand en u heeft prachtig uitzicht op de landingsbaan. Zo heeft u even de tijd om u benen te strekken en bent u even in de frisse lucht en kunt u bij mooi weer de parachutisten naar beneden zien springen.

Drank

De verhuur van de locatie geschiedt op basis van zelfsupport (zelfservice). U heeft de ruimte/locatie compleet voor uzelf, geen andere gasten zijn er op de locatie! De drankjes als frisdrank, bier en wijn worden op basis van nacalculatie afgerekend en kunt zelf noteren op een kladblok. In De Vergaderfabriek en De Slaapfabriek staan koelkasten gevuld met wijn, bier en fris. Tevens staan er op beide locaties een Jura koffiezetapparaat waar u koffie, cappuccino, latte o.i.d. kunt maken. (m.u.v. als de locatie huurt als groepsaccommodatie). In de Vergaderfabriek is voor de theeliefhebber een quooker aanwezig voor direct heet water.

U bent in die zin vrij om te pakken wat u graag wilt, en alles is op basis van “zelfservice” en wederzijds vertrouwen.

We streven ernaar dat u zich vooral thuis voelt…

ARRANGEMENTEN

De Vergaderfabriek Short Stay Mini

 • inclusief zaalhuur (4 uur)
 • inclusief Moods: wandvullende beelden en geluid
 • onbeperkt koffie, thee & water
 • exclusiviteit op locatie

De Vergaderfabriek Short Stay

 • inclusief zaalhuur (8 uur)
 • inclusief Moods: wandvullende beelden en geluid
 • onbeperkt koffie, thee & water
 • inclusief 1x lunch
 • exclusiviteit op locatie

De Vergaderfabriek Economy

 • inclusief één overnachting in De Slaapfabriek
 • inclusief ontbijt
 • inclusief zaalhuur (24 of 32 uur)
 • inclusief Moods: wandvullende beelden en geluid
 • onbeperkt koffie, thee & water
 • inclusief 2x lunch
 • exclusiviteit op locatie
 • inclusief diner

De Vergaderfabriek Business Class

 • inclusief één overnachting
 • inclusief ontbijt
 • inclusief zaalhuur (24 of 32 uur)
 • inclusief Moods: wandvullende beelden en geluid
 • onbeperkt koffie, thee & water
 • inclusief 2x lunch
 • exclusiviteit op locatie
 • inclusief 1x kookworkshop “standaard” (vanaf 10 pers.)

Contact gegevens

Vergaderfabriek op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA