Project omschrijving

Professionele en praktische vergaderlocatie – Smaak Utrecht Galgenwaard

Professionele en praktische vergaderlocatie – SMAAK Utrecht

Slim en gezond vergaderen
Een dag vol besprekingen en toch van vroeg tot laat een scherpe blik en energie voor tien? SMAAK maakt het mogelijk! Wij bieden in onze inspirerende vergaderlocatie vergaderfaciliteiten waarbij effectief vergaderen hand in hand gaat met gezond en lekker eten. Onze vergadergroenten ondersteunen u vergadering, brainstorm of training.

Centraal gelegen!
Smaak biedt nabij alle uitvalswegen van Utrecht, naast Stadion Galgenwaard, een ruim opgezette vergaderlocatie met verrassend veel mogelijkheden. De vergaderruimte onderscheidt zich door haar industriële karakter, een toegevoegde waarde voor zakelijke bijeenkomsten.
Van oorsprong is de locatie een opleidingsinstituut voor chef-koks, wat nog duidelijk te merken is aan de professionele uitstraling. De eet- annex vergaderzalen zijn zeer ruim opgezet en praktisch ingericht.
 
De vergaderruimtes
SMAAKvol vergaderen kan in drie verschillende vergaderzalen, elk met eigen karakteristieke voordelen.
Op de eerste verdieping is een zaal met veel daglicht en een zaal waar je eindeloos veel mogelijkheden hebt voor de opstelling van de tafels en de stoelen.
Op de tweede verdieping is een privéruimte, exclusief voor de eigen groep, met aparte zijkamers voor een breakout.

Deze zalen kunnen ook gekoppeld worden, zodat de vergaderlocatie ook gebruikt kan worden grotere groepen. De drie ruime vergaderzalen bij elkaar hebben een totale capaciteit van circa 200 deelnemers en er kan gekookt worden met 150 personen.
 
Vergaderlocatie ook voor een borrel, workshop of receptie
Utrecht Galgenwaard is een ideale locatie voor een vergadering buitenshuis waarbij praktisch en professioneel voorop staan. En ook voor een vrijmibo, netwerkbijeenkomst, bedrijfsborrel, workshop, receptie of presentatie is dit een uitstekende centraal gelegen locatie!

Reviews

Universiteit van Amsterdam / 28 personen:  Prettige vergaderlocatie door het vele daglicht. De catering was fantastisch.

Juridisch loket / 16 personen: Wij hebben weer een prima verzorgde vergaderdag achter de rug bij Smaak. Alles keurig op tijd en rekening houdend met uitloop. Wij stellen die flexibele houding zeer op prijs. Zijn collega’s binnen al enthousiast met “oh ja, die lekkere croissantjes”. De lunch is erg goed en ook de borrel met fingerfood is prima bevallen.

 

Contact gegevens

SMAAK Nederland
Herculesplein 315
3584 AA Utrecht
T: 030 – 215 5010 
E: info@smaaknederland.nl
W: www.smaaknederland.nl

Smaak op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA