Project omschrijving

Vergaderen aan zee! Solbeach in Den Haag, Zuid-Holland

Anders vergaderen bij Solbeach

Vergaderen aan zee bij Solbeach in Den Haag is vergaderen in een hip strandpaviljoen op Scheveningen. Eerst in alle rust vergaderen en dan lekker uitwaaien op het strand van Scheveningen!

Vergaderen, trainen of presenteren aan zee.
Voor een vergadering, training of presentatie heb je allereerst privacy, rust en ruimte nodig. Wil je daarnaast ook graag een bijzondere locatie en lekker eten? Kom dan naar strandtent Solbeach in Scheveningen.

Vergaderen wordt een belevenis, overdekt op de sfeervolle veranda met uitzicht op zee, of binnen in de exclusieve vergaderruimte. Tussendoor kun je even helemaal uitwaaien op het strand. En natuurlijk verzorgen we een prachtige lunch, diner of barbecue met super verse ingrediënten.

Vergaderen in je eigen strandtent? Dat kan ook!
Solbeach heeft twee, door terrassen geschakelde paviljoens. Voor optimale privacy kun je ook je eigen paviljoen en terras als vergaderlocatie reserveren.

Heb je speciale faciliteiten nodig voor je vergadering, training of presentatie? Laat het ons weten en het kom in orde! Ook goed om te weten: strandtent Solbeach is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is volop parkeergelegenheid in de buurt.

Ontspanning en inspiratie.

Wanneer je graag een ontspannend en creatief tintje aan een zakelijk bijeenkomst wilt geven, kies dan voor één van onze activiteiten. Lekker sporten aan de kust bijvoorbeeld, zelf tapas maken of een workshop Afrikaanse percussie. Succes verzekerd!

Voordelen:

  • Unieke locatie aan de kust
  • Besloten vergaderruimte of terras, privacy gegarandeerd
  • Twee paviljoens (ook geheel of gedeeltelijk te reserveren)
  • Informele sfeer, prettige bediening
  • Mediterrane keuken, verse ingrediënten
  • Ook voor sporten en workshops

Contact gegevens

Kelly Penning
Solbeach
p/a Willem de Zwijgerlaan 127
2582 EL Den Haag
Telefoon: 070-2044101
e-mail: offerte@solbeach.nl
internet: www.solbeach.nl

Solbeach op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA