Project omschrijving

Inspirerende meeting, workshop, training of vergadering tussen de kunst bij het Amsterdam Art Center!

Wij willen je helpen. Jouw gesprek met de wereld faciliteren. Met jezelf, je collega’s en partners. Daarom kom je even in een heel andere wereld als je het Amsterdam Art Center binnen treedt. Het is onze manier van zichtbaar zijn in deze wereld, onze gift aan jou.

Inspirerende ruimte voor uw meeting, training, workshop of vergadering

In het Amsterdam Art Center ben je misschien wel op de meest inspirerende vergaderlocatie van Nederland. Je kunt gratis parkeren en het is vlakbij het Sloterdijk Station.

Hier vind je alles onder één dak: ambacht, kunst, vergaderruimtes, een Grand Café-kookstudio. Gebruikers krijgen de ruimte en worden ondersteund door het gastvrije en enthousiaste team van het Amsterdam Art Center.
Er zijn combinaties mogelijk van brainstormsessies en lekker eten. Of sluit een serie trainingen af met een gezamenlijke kookworkshop, bijvoorbeeld zelf pasta’s maken of tapas.

Overal om je heen is kunst te zien. Er zijn exposities, een lijstenmakerij, ateliers en de grootste kunstuitleen van Nederland. Samen met de vergaderfaciliteiten zo’n 3000 m2. Het pand heeft een robuuste industriële uitstraling maar is toch verrassend intiem en vooral inspirerend door de creatieve ambiance. Flexibiliteit en het scala aan mogelijkheden maakt het Amsterdam Art Center tot een plek waar je graag wilt terug komen.

Het verhaal achter onze locatie in Amsterdam

Het was 1988. Een liefde voor kunst en ondernemen vormde de bron van inspiratie om Nederland te inspireren met kunst. Vijfentwintig mooie jaren volgden en zowel particulier Nederland als talloze organisaties ervaarden hoe kunst leidt tot inspiratie. Al snel werden we specialist op het gebied van kunstuitleen, tevens lijstenmakerij, kunst zeefdrukkerij en een creatieve studio.Het roer ging echter drastisch om in 2013 toen wij fantastische kansen zagen door te verhuizen naar het robuuste pand aan de Donauweg. Hier werd het decor geplaatst voor het Amsterdam Art Center. De industriële setting bleek al snel voor de bezoekers een inspirerende plek. De stap naar een vergadercentrum bleek klein. Nu, met meer dan veertien sfeervolle vergaderzalen, is het Amsterdam Art Center niet meer weg te denken uit het Amsterdamse evenementenlandschap. Maar met alle vernieuwingen de visie onveranderd gebleven: kunst vormt nog altijd een belangrijke basis voor een inspirerende werk- of woonomgeving.

Een succesvolle meeting plan je bij het Amsterdam Art Center!

Het Amsterdam Art Center beschikt over een groot, gevarieerd aanbod van vergaderzalen met fijn daglicht. De verschillende stijlen van de inrichting – van vintage tot zakelijk, van speels tot creatief (Atelier Maasdam) – bieden elk een andere sfeer om te vergaderen in Amsterdam. Kies de sfeer en opstelling die past bij je team en bij je doelstelling en kom zo tot de beste resultaten.Voor en na het vergaderen in het Amsterdam Art Center nodigen we je graag uit in ons Grand Café om te genieten van een heerlijke kop cappuccino met vers gebakken muffins, een lekkere lunch of een buffet. Meteen aan teambuilding doen? Dat organiseren we graag!

Tijdens het vergaderen zorgen we natuurlijk voor verse koffie, thee en gekoeld water.

Vergaderbreak, kookstudio, lunch…

De pauzes tijdens het vergaderen in het Amsterdam Art Center zijn ideaal om naar de kunst te kijken of om een rondleiding te krijgen. Doe mee met een potje tafeltennissen of daag elkaar uit met tafelvoetbal aan onze Deutsche Meister als je je energie kwijt wilt. Of ga gewoon even in het zonnetje zitten. De lunch wordt altijd vers bereid in ons Grand Café. Knapperig, in eigen huis afgebakken brood en heerlijke soep uit onze kookstudio, aangevuld met fruit en biologische sappen. Een lunch die niets te wensen overlaat.

Combinaties vergaderen in Amsterdam

Gebruik het Amsterdam Art Center in al zijn mogelijkheden. Vergaderen, teambuilding, creatieve, out-of-the-box workshops, een schilderworkshop of kookworkshop. Alles onder één dak in een inspirerend centrum. Dé vergaderlocatie in Amsterdam!Zoek jij een vergaderzaal om te vergaderen in Amsterdam? Neem contact op via onderstaande invulvelden en vraag naar de mogelijkheden..

Amsterdam Art Center gelooft in de kracht van

  • Inspiratie: tijdens een vergadering, workshop of training werkt kunst inspirerend
  • Fun: genieten door alle zintuigen te prikkelen – van koken tot schilderen, van muziek tot samenwerken
  • Gemak: alles onder één dak, gratis parkeren en een programma met verschillende activiteiten die perfect aansluiten
  • Variatie: een breed aanbod van vergaderen, trainen, kookworkshops, schilderworkshops, teambuilding-activiteiten

 

Contact gegevens

Amsterdam Art Center
Donauweg 23
1043 AJ Amsterdam
T: 020 – 624 11 24
E: reserveren@amsterdamartcenter.nl
W: www.amsterdamartcenter.nl

Amsterdam Art Center op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Overal kunst in de inspirerende vergaderlocatie Amsterdam Art Center. Vergaderlocatie om in te lijsten! Anders Vergaderen.
Overal kunst in de inspirerende vergaderlocatie Amsterdam Art Center. Vergaderlocatie om in te lijsten! Anders Vergaderen.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA