Project omschrijving

Anders Vergaderen bij Barones in Amsterdam

 

 

Inspirerende vergaderlocatie in een oase van rust op tien minuten lopen van het Centraal Station Amsterdam

Makkelijk bereikbaar, betaalbaar en verrassend mooi gelegen met veel groen en water.
 Huur een vergaderruimte op de Barones met twaalf personen, een klassiek schip afgemeerd aan een mooie tuin met twee privé terrassen en uitzicht op het IJ. Kom voor uw workshop, vergadering, teamdag, heisessie of training: het is heerlijk bij ons aan boord.

Wat maakt de Barones Anders?

De Barones is een sfeervol modern ingericht vergaderschip op een unieke locatie in Amsterdam. Praktisch naast het Centraal Station en centrum van Amsterdam, maar ook aan het water en groen. Het klassieke schip is namelijk afgemeerd aan een tuin met twee privé terrassen en heeft uitzicht op het IJ. Onze kipjes begroeten u vriendelijk! De Barones is een oud passagiersschip en biedt daarmee veel ruimte. Als u de boot huurt, heeft u altijd het hele schip tot uw beschikking en kunt u gebruikmaken van alle ruimtes, waaronder de tuin, het boven- en onderdek en de loungeruimte. De vele ramen maken de boot daarnaast een lichte plek, waar u de hele dag vol energie aan de slag kunt.

Het Schip Barones

De Barones: rustig vergaderen op een stoer schip. Alles is tot in de puntjes verzorg! Als vergaderlocatie erg geschikt voor workshops, vergaderingen, teamdagen, heisessies en training. Het is heerlijk bij ons aan boord.

Binnen en buiten de stad Amsterdam

De Barones is makkelijk bereikbaar, zowel fietsend, lopend, met de auto als met het OV, betaalbaar en verrassend mooi gelegen met veel groen en water. Je zit zowel in als buiten de stad. De unieke locatie prikkelt en inspireert en biedt alle ruimte en vrijheid voor iedere sessie.

Beschikbare AV Middelen

Beamer BenQ Mh741 & NOBO projectiescherm

AV middelen per dagdeel
€ 30,– ex 21% btw

Gratis faciliteiten

  • WIFI
  • Sonos geluidssysteem
  • Vergader-gereedschapskist met:
    post-its | pennen| stiften | flip-over|  vellen| plakband

Contact gegevens

Barones
Sixhavenweg 6
1021 HG Amsterdam
T: 06-25485551
E:  info@gewoonboot.nl
W: www.barones.amsterdam

 

Barones op Social Media

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA