Project Description

De Nieuwe Poort Amsterdam voor ontmoeting & inspiratie. Ideaal voor vergaderingen, trainingen en brainstormsessies

 

 

Inspirerende locatie in Amsterdam

Een omgeving die zakelijk gezien top of the bill is en tegelijkertijd inspireert tot reflectie en verdieping – het kan. De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, in het hart van het zakelijke Amsterdam Zuidas, open voor iedereen. Met programma’s, lezingen en debatten op het gebied van zingeving en maatschappelijke thema’s, onderscheidende horeca en unieke plekken om te werken en te vergaderen. Tevens is De Nieuwe Poort een social enterprise. Dat betekent dat we met oog voor onze naasten willen leven en werken. Een van de manieren waarop we dat doen is door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een opstap te geven. Zo is ons café/restaurant tevens een opleidingskeuken en lopen er bij ons veel mensen rond met een bijzonder verhaal.

Ideale locatie voor vergaderingen, brainstorm of training

Deze oase biedt de ideale ambiance voor werkafspraken, vergaderingen, brainstormsessies, presentaties, trainingen, besloten evenementen en diners. U heeft de keuze uit acht verschillende zalen en diverse flexplekken met variabele capaciteiten. Afhankelijk van de invulling van de bijeenkomst kunnen we wisselende indelingen van de zalen verzorgen.

Verschillende vergaderruimtes in Amsterdam

Onze zalen zijn functioneel van alles voorzien maar ook sfeervol aangekleed door de aanwezigheid van een Joodse bibliotheek en/of wisselende kunstcollecties. U kunt uit verschillende lunch/diner/borrel arrangementen kiezen om je verblijf in De Nieuwe Poort nog prettiger te maken.

Bereikbaarheid De Nieuwe Poort Amsterdam

Onze locatie in Amsterdam is gelegen op slechts een minuut loopafstand van Station Amsterdam Zuid.

U vergadert liever in Rotterdam?

Ook dat kan! De Nieuwe Poort heeft ook een locatie in Rotterdam. Voor welke locatie u ook kiest, u bent welkom bij De Nieuwe Poort!

 

Contact gegevens

De Nieuwe Poort Amsterdam
Claude Debussylaan 2
1082 MD Amsterdam
T:  020 – 337 6919
E:  zaalverhuur@denieuwepoort.org
W: www.denieuwepoort.org

 

De Nieuwe Poort op Social Media

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA