Project omschrijving

Anders Vergaderen bij GeWoonboot in Amsterdam

 

Unieke duurzame vergaderlocatie op het water

Op de duurzame locatie geWoonboot laten we onze gasten beleven hoe het is om buitengeWoon te vergaderen op het water. De unieke ligging nabij de NDSM-werf (dé culturele en creatieve hotspot van Amsterdam!) is magisch en inspirerend en de boot geeft letterlijk een gevoel van ruimte en rust. Terwijl je al drijvend vergadert, kun je genieten van het uitzicht over de skyline. De locatie is zeer goed bereikbaar met het OV en de auto en je bevindt je letterlijk op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam, aan de andere kant van het IJ. De boot en omgeving is in onze ogen op z’n mooist als we er de beste (lees: duurzame) zorg voor dragen. De geWoonboot voorziet daarom in haar eigen energie door zonnepanelen, -boiler en een warmtepomp en zuivert haar eigen afvalwater met een helofytenfilter. Alles wat er op en rond de boot gebeurt, van expertmeetings, brainstormsessies, vergaderingen tot diners, pakken we dus duurzaam aan.

Gast op de eerste plaats

Onze gasten staan op nummer één en wij streven ernaar om een 9+ locatie te zijn. Hospitality staat centraal en we proberen alles zo goed mogelijk te faciliteren, zodat de klant zich kan focussen op het team, de beoogde resultaten en hoe het beste uit de dag te halen.

Duurzaamheid centraal

In onze hele bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal. Wij streven ernaar om met onze bedrijfsvoering geen (of zo min mogelijk) negatieve milieu-impact te hebben. We wekken onze eigen energie op en slaan deze op in accu’s. Alle apparaten zijn energiezuinig. Met het opgevangen regenwater spoelen we het toilet door en we zuiveren ons afvalwater. We verwarmen de boot met warmte uit het IJ, middels een warmtepomp welke wordt aangestuurd door eigen opgewekte energie. Voor ons is dit heel normaal. Bezoekers krijgen dit mee op de boot en dat werk zeer inspirerend. Met onze catering houden we ook rekening met het milieu en de omgeving. We serveren zoveel mogelijk vegetarisch, plantaardig en lokaal. We gaan verspilling tegen door op maat te bestellen en overgebleven voedsel aan te bieden via de app Too Good To Go. We werken samen met cateraars die weinig of geen wegwerpverpakkingen en dergelijken gebruiken. Het afval dat toch ontstaat, scheiden we.

Kortom: de geWoonboot biedt een buitengeWone beleving voor alle gasten en is continue in beweging op weg naar een duurzame toekomst.

BuitengeWone beleving

Een buitengeWone beleving staat bij ons synoniem voor een bijzondere boot die inspireert, zowel op het creatieve vlak als op het gebied van duurzaamheid. Onze duurzame locatie heeft een unieke ligging op het water en is omringd door groen. Je krijgt het gevoel van rust, natuur, opladen, goede bereikbaarheid, maar toch dicht bij de stad. Een warm ontvangst door onze gastvrouw en uitstekende verzorging gedurende de dag, maakt de sfeer aan boord ontspannen en professioneel. We maken dit waar door onze hoge standaard wat betreft persoonlijke service. Er is altijd een gastvrouw in de buurt die zorgt voor de catering, ondersteunt bij vragen (bijvoorbeeld rondom de techniek) en mee kan denken of helpen indien nodig.

Contact gegevens

GeWoonboot
NDSM-Plein 104
1033 WB Amsterdam
T:  020 320 0280
E:  info@gewoonboot.nl
W: www.gewoonboot.nl

 

GeWoonboot op Social Media

 

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA