Project omschrijving

Anders Vergaderen bij: Op de Dam in Amsterdam Noord

 

 

Vergader- / en trainingsruimte ‘Op de Dam’ | Pand Noord

Vergaderen op een inspirerende toplocatie? In het levendige Pand Noord in Amsterdam-Noord kan je in een ruime, lichte ruimte van 75m² met groepen tot ca. 20 personen comfortabel vergaderen. De ruimte is o.a. geschikt voor board meetings, workshops, trainingen en creatieve sessies. De tafel/stoel opstelling kan, desgewenst, worden aangepast aan de gewenste setting.

Over Pand Noord:

Zo open en toegankelijk als de architectuur van het pand, zo open en toegankelijk is onze locatie en zijn de mogelijkheden binnen het inspirerende Pand Noord, gelegen in het warme hart van het hippe Amsterdam-Noord. Pand Noord is een uniek pand waar grote en kleine bedrijven, creatief en commercieel, samengaan. Het pand waar ruim 50 bedrijven, grotendeels actief in de media, creatieve en entertainment branche zijn gevestigd. Het pand waar het delen van faciliteiten bijdraagt aan de samenwerking en de informele sfeer.

Beschrijving:

De ruimte is voorzien van:

  • Een 75″Samsung HD scherm. Op het scherm kan vanaf alle soorten apparaten (laptop, telefoon, tablet) worden gepresenteerd waarbij gebruik gemaakt wordt van een hightech Barco systeem.
  • Onbeperkt koffie (Nespresso) en thee zijn inbegrepen
  • (Luxe) lunch of een borrel kan worden gefaciliteerd in het restaurant of desgewenst in de ruimte.

Locatie en parkeren:

“De gratis pont vanaf het Centraal Station naar Noord zit vol met creatieve ontwerpers, restaurant-fanaten en filmliefhebbers” aldus de New York Times, november 2012. De krant schreef een artikel over Noord, waarin het stadsdeel wordt geprezen als dé plek waar je moet zijn wanneer je in Amsterdam bent. Op minder dan 5 minuten fietsafstand van de pont IJ-plein vind je Pand Noord.

Verder is Pand Noord goed bereikbaar middels het OV (de nieuwe Noord-Zuidlijn) welke letterlijk om de hoek stopt. Met de auto kom je vanaf de A10 met afslag S116, Volendam-Amsterdam Noord. Volg de borden Centrum. Neem afslag S118 en ga bij de stoplichten linksaf (Noord 300-349) richting de Johan van Hasseltweg. Sla op de rotonde rechtsaf de Meeuwenlaan op. Aan je linkerhand zie je dan Pand Noord liggen.

Google Maps:

Rondom Pand Noord is het sinds 1 juli 2018 betaald parkeren. Dit kost € 1,30 per uur en kan middels Parkline/Yellowbrick, maar ook aan ‘de paal’ betaald worden. Bij de Jumbo, welke op loopafstand is, is het de eerste 1,5 uur gratis parkeren.

Kosten en huur:

De ruimte wordt alleen per dagdeel verhuurd:

08:30-12:30 /9:00-13:00 en 13:00-17:00 / 13:30-17:30 (minimaal 4 uur dus)

Kosten: 

€380,- per dagdeel van 4 uur. Daarna te verlengen à €95 per uur.

  • 10 Rittenkaart: € 2850,- bij vooruitbetaling (=25%).
  • Onbeperkt koffie en thee inbegrepen
  • Frisdrank arrangement: €2,- pp per dagdeel (onbeperkt)
  • Lunch: €15,- pp mogelijk op verzoek vooraf
  • Borrelhapjes: €10,- mogelijk op verzoek vooraf

Boeken?

Wil je boeken, heb je vragen of wensen stuur een mail naar marketing@nm2d.nl 

Graag bij binnenkomst melden bij de receptioniste. Zij zal u de weg wijzen naar de locatie. De vergaderruimte bevind zich op de 1e verdieping van het Atrium in Pand Noord.

Contact gegevens

Machteld de Kreij
Meeuwenlaan 98-100,
1021 JL Amsterdam

T:  020 – 705 27 42
E:  marketing@nm2d.nl 
W: https://www.nm2d.nl/vergader-en-trainingsruimte-op-de-dam-pand-noord/

Op de Dam op Social Media

 

 

Meer informatie over deze locatie / vrijblijvend reserveren

TERUG NAAR PROVINCIE PAGINA